NieuwsZweden, een typische bucketlist vakantie

Boek nú, betaal later

Zweden, een typische bucketlist vakantie

Zweden, een typische bucketlist vakantie
7 jan. 2019

Zweden, een typische bucketlist vakantie

Een huskytocht, overnachten in een zelfgebouwde iglo, een sneeuwscootersafari en andere fantastische activiteiten met je kind(eren) beleven? Het kan. En wil je nog een dagje leren skiën of snowboarden? Ook dat kan. Samen met een groep gezellige alleenstaande ouders en hun kids beleef je een onvergetelijke wintervakantie naar Zweden.

Ontdek het prachtige Zweden
De eenouder wintervakantie naar Zweden is super populair. Wie wil er nu niet in de voorjaarsvakantie ijscurlen, een tour op sneeuwscooters maken, schaatsen op bevroren meren en worden meegenomen door sledehonden?

Maak onvergetelijke herinneringen
Onze ervaring leert dat de kinderen elkaar binnen no time kennen en samen de grootste lol maken. Dat kan ook niet anders met zulke geweldige activiteiten. Ook de ouders hebben daar over het algemeen weinig moeite mee. Ontdek op deze unieke wijze het prachtige winterlandschap van Zweden en maak herinneringen met je kind(eren) die je nooit meer vergeet!

Professionele reisleiding
De reis staat onder leiding van professionele, lokale begeleiding. Zij zorgen ervoor dat jullie een onbezorgde en bovenal fantastische tijd beleven. De reisleiding is de gehele week aanwezig om de reis naar het prachtige Zweden tot een groot succes te maken.

Maak je bucketlist wat kleiner en boek vandaag nog deze onvergetelijke reis!

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen