NieuwsEenoudervakanties naar Griekenland: zonovergoten genieten!

Boek nú, betaal later

Eenoudervakanties naar Griekenland: zonovergoten genieten!

Eenoudervakanties naar Griekenland: zonovergoten genieten!
24 jan. 2019

Eenoudervakanties naar Griekenland: zonovergoten genieten!

Stel je eens voor: als een ware Griekse god of godin relaxen op het strand. Cocktail in de ene hand, goed boek in de andere hand. Nieuwe mensen leren kennen en gezellig samenzijn. Of wil je wat meer avontuur? Bergbeklimmen, raften, toffe wateractiviteiten, paardrijden, mountainbiken en een avontuurlijke wandeling door het water: voor zowel de kids als de ouders is het fantastisch in Ammoudia, Griekenland.    

Het Griekse Ammoudia
In Griekenland ligt Ammoudia, een klein, authentiek vissersdorpje met leuke tavernes, winkeltjes en restaurants. Niet heel bekend, maar de lokale bewoners zullen je warm onthalen. Een plek waar je echt tot rust komt. Telefoon uit, laptop dicht, zorgen opzij en het moment beleven. Ammoudia staat namelijk bekend om haar absolute schoonheid. Ontdek het tijdens een voortreffelijke boottocht en smul s ’avonds van heerlijke streekgerechten. Ook voor de kids is de boottocht een ware belevenis.

Eenoudervakantie in het Griekse Ammoudia
Een eenoudervakantie in het Griekse Ammoudia is pas echt vakantie. Vanaf je hotel sta je met een paar stappen in het hagelwitte zand. En terwijl jij ontspannen op je handdoek ligt vermaken de kids zich prima met elkaar. Geniet van een welverdiende vakantie met je kind(eren).

Griekse plaatsje Parga
Gekleurde Venetiaanse huizen, sierlijke balkonnetjes, kronkelige straatjes, talloze gezellige restaurantjes en een waanzinnig uitzicht op de betoverende baai. Dit is Parga. En terwijl jij proost met een typische Griekse Ouzo in de hand, trappen de kids een balletje tijdens een potje voetbal.
Life is good!

Go with the flow en gun jezelf en de kids dit Griekse paradijs. Boek vandaag nog!

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen