Veel gestelde vragenAntwoorden op de meeste vragen

Boek nú, betaal later

Veel gestelde vragen


Wat kan ik van een eenoudervakantie verwachten?

Eenoudervakanties zijn fijne vakanties met alleenstaande ouders, die net als jij, alleen met hun kinderen op reis gaan. Het zijn groepsreizen met alleenstaande ouders. De groepen variëren van grootte. Er zijn al eenoudervakanties vanaf 8 gezinnen tot groepen van 60 ouders en kinderen. De groepsgrootte is o.a. afhankelijk van de populariteit van de eenoudervakantie, de bestemming, het reisthema en de leeftijdscategorie van de kinderen.

Op Eenoudervakantiegids.nl vind je geen ‘gewone’ groepsreizen. De groepsreizen die tussen ons reisaanbod staan, bestaan voor minimaal 80% eenoudergezinnen. Boek je bij een andere reisorganisatie een ‘gewone’ groepsreis dan gaan er soms ook alleenstaande ouders mee. Er zijn zelfs reisorganisaties die groepsreizen verkopen onder de noemer ‘eenoudervakantie’, terwijl de groep voor 85% uit gewone gezinnen bestaat met soms maar minimaal 3 eenoudergezinnen. Dat noemen wij een reguliere groepsreis.

Graag zetten wij hier een aantal kenmerken van een goed georganiseerde eenoudervakantie voor je op een rijtje.

 • Een eenoudervakantie is:
  • een vakantie met een gezellige groep alleenstaande ouders met hun kinderen.
  • een vakantie met gelijkgestemde alleenstaande ouders die net als jullie houden van een zonvakantie, een actieve vakantie, cultuur, wintersport enz.
 • Een eenoudervakantie wordt 24/7 begeleidt door een reisleid(st)er.
 • Bij de meeste eenoudervakanties is er een animatieteam speciaal voor de eenoudergezinnen aanwezig.
 • Het motto van een eenoudervakantie is ‘niets moet, alles mag’.
 • Je hoeft niet overal aan mee te doen, het mag wel. Het is jullie vakantie, dus jullie kiezen wat je graag doet.
 • Tijdens een eenoudervakantie leren de ouders nieuwe mensen kennen en maken de kinderen snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Je gaat met een groep onbekenden op vakantie en komt met nieuwe vrienden thuis!

Elke eenoudervakantie wordt 24/7 begeleid door een reisleid(st)er, die op de bestemming de weg weet, de taal spreekt of zich in het land verstaanbaar kan maken, het programma kent, van alles organiseert en initieert en uiteraard het steunpunt van de groep is. Soms vliegt de reisleiding mee, soms is de reisleiding bij aankomst op de bestemming aanwezig.

Niet op alle bestemmingen is er een speciaal animatieteam aanwezig. Soms maakt de groep gebruik van het animatieteam van de camping of het hotel, soms zijn er wel begeleidsters aanwezig voor de activiteiten met de kinderen. Over dit onderwerp vind je alles bij de omschrijving van de eenoudervakantie.

Elke eenoudervakantie bepalen jullie zelf hoeveel of je meedoet aan (optionele) excursies en met wie je wat wel of niet doet. ‘Niets moet, alles mag’. Je hebt dus alle vrijheid, het is immers jullie vakantie. Boek je een vakantie met een vast programma, dan wordt wel verwacht dat je (grotendeels) aan het programma meedoet. Heb je daar vragen over, bel ons dan gerust.

Het kan best spannend zijn om de eerste keer een eenoudervakantie te boeken. Troost je, want je bent zeker niet de enige. Een eenoudervakantie betekent dat je in je eentje meegaat met een groep onbekenden. En dat is de 1e keer zeker een drempel. Maar weet je dat de ervaring ons heeft geleerd dat contact heel snel vanzelf komt. Vaak al heel kort na de kennismaking met de groep. En eenmaal over de drempel ervaar je zelf hoe fijn een leuke eenoudervakantie kan zijn. Kijk ook op Eenoudervakantiegids.nl bij een aantal vakanties bij ‘Eenouders over deze reis’. Hier lees je persoonlijke ervaringen.

Een eenoudervakantie is een vakantie met alleenstaande ouders en hun kinderen. Alle deelnemers genieten van een fijne vakantie en tijdens deze vakantie ontstaan leuke vriendschappen en soms ook relaties, maar het gaat niet om daten. Het gaat om het beleven van een fijne vakantie en omdat het een groepsreis is, leer je ook nieuwe mensen kennen en maken kinderen snel vriendjes en vriendinnetjes.


Groepsinfo

Op de pagina 'vertrekdata, prijzen & groepsinfo' zie je aan de vertrekdata of je voor jullie vakantie de keuze hebt om 8, 10, 12 of 15 dagen op vakantie te gaan. Achter élke vertrekdatum staat de button 'groepsinfo'. Als je hierop klikt, dan vouwt zich een scherm uit, waarop je precies kunt zien hoeveel eenouders (m/v), jongens en meisjes er al geboekt staan. Ook kun je direct zien of er voor je kinderen leeftijdsgenootjes zijn.

Belangrijk:

 • Gaan jullie 15 dagen op vakantie? Tel dan het aantal eenouders en kinderen bij elkaar op die op dezelfde dag vertrekken en 8, 10, 12 en 15 dagen blijven. Dat is jullie complete groep bij aanvang van de vakantie. Die vertrekken immers tegelijk met jullie, maar blijven 8, 10 of 12 dagen. Het aantal eenoudergezinnen dat bij het verbiijf van 15 dagen staat, is er precies net zo lang als jullie.
 • Blijven jullie 8 dagen? Ook dan tel je ook alle eenouders en kinderen bij elkaar op die dezelfde dag als jij op vakantie gaan. Zij zitten er immers allemaal die 8 dagen, maar samen met jullie gaan die eenoudergezinnen na 8 dagen naar huis, terwijl de andere alleenstaande ouders wat nog langer blijven.

Eenouders uit België zijn ook van harte wekom op onze eenoudervakanties. Wil je weten of er nog meer Belgen met de vakantie van je keuze meegaan? Op de pagina 'vertrekdata, prijzen & groepsinfo' zie je achter elke vertrekdatum de button 'groepsinfo' staan. Als je hier op klikt, dan vouwt zich een scherm uit, waarop je precies kunt zien hoeveel eenouders, jongens en meisjes er al geboekt staan.

Je kunt hier zien of hoeveel vaders (blauw) of moeders (rose) er mee gaan en hoeveel jongens en meisjes en wat hun leeftijd is maar ook of ze uit België komen. Zie je bij de groepsinfo een poppetje met de Belgische vlag er overheen? Dan zijn dat eenouders en kinderen die net als jullie in België wonen.


Reis boeken

Omdat de vraag 'tot wanneer kan ik boeken' ons vaak wordt gesteld, geven wij hier graag een toelichting. Het is altijd de beste optie om zo snel mogelijk na je besluit de vakantie van jullie keuze te boeken. Dat is geen commercieel praatje, maar alleen zo voorkom je teleurstelling. Eenoudervakanties zijn ook groepsreizen en om een groep te vormen wordt er vooraf voor een groep vervoer en verblijf ingekocht. Er wordt een voorraad aangehouden tot circa 3 tot 4 weken voor vertrek.

Is een groep bijna vol, dan is de voorraad snel op en gaat de reis 'op aanvraag'. Daarna worden de (bus)tickets en/of bijvoorbeeld de hotelkamers stuk voor stuk voor elk eenoudergezin ingekocht. Op is dan op vanaf het moment dat er geen tickets en/of hotelkamers meer ingekocht kunnen worden. En dat kan best zo zijn, een tijd voordat de reis vertrekt. Hoe groter de groep, hoe sneller de groep nog voller wordt en de voorraad dus snel op is.

Is een groep niet zo snel vol, dan kan het zijn dat er 3 of 4 weken voor vertrek nog maar een klein groepje eenouders staat en dan toch wordt de voorraad tickets en/of hotelkamers teruggegeven om te voorkomen dat we die moeten betalen, terwijl er geen deelnemers voor zijn. Dat is voor ons onbetaalbaar, dus gaat de vakantie 'op aanvraag'. Daarna worden de tickets en/of hotelkamers stuk voor stuk voor elke eenoudergezin ingekocht. Het kan zijn dat er nog langere tijd zo ingekocht kan worden, maar soms is het vliegtuig of het hotel snel vol en blijft het een klein groepje eenoudergezinnen omdat er helaas te laat geboekt is.

Heb je je zinnen op een bepaalde eenoudervakantie gezet? Ben je gebonden aan een vaste periode voor jullie vakantie? Vind je de groep leeftijdsgenootjes bij de vakantie van jullie keuze perfect passen? In alle gevallen is ons advies; boek jullie vakanatie tijdig om teleurstelling te voorkomen!

Je ontvangt de reisdocumenten standaard tussen de 5 en 14 dagen voor vertrek, mits je de vakantie hebt betaald. Boek je je vakantie op het laatste moment, dan ontvang je de reisdocumenten zodra de betaling van jullie vakantie is ontvangen.

Zie je op Eenoudervakantiegids.nl een leuke vakantie en is deze op aanvraag beschikbaar? Boek deze vakantie dan zo snel mogelijk. Het betekent namelijk dat een van de onderdelen van de reis niet meer bij ons ‘op voorraad’ beschikbaar is. Zodra wij je boeking ontvangen hebben, worden jullie (bus)ticket en/of de accommodatie direct aangevraagd. Het kan soms een dag tot enkele dagen duren voordat hier zekerheid over is. Komt alles akkoord, dan ontvangt je direct de bevestiging/factuur. Kan de vakantie niet direct aan jou bevestigd worden, dan wordt er telefonisch contact met je opgenomen.

Bij een reis 'op aanvraag' of bij een boeking kort voor vertrek, kan er sprake zijn van een toeslag op de vliegtickets. Is dit het geval, dan wordt er telefonisch contact met je opgenomen. Ben je niet akkoord met de toeslag, dan kun je jullie vakantie zonder kosten annuleren. Wij zoeken dan graag met jou naar een andere vakantie. Wil je een toeslag voorkomen? Boek dan tijdig.

Weet je nog niet zeker of je vrij krijgt, of dat je dan ook met je kinderen op vakantie kunt? Maar wil je wel een plekje veilig stellen voor jullie favoriete eenoudervakantie? Neem dan even telefonisch of per mail contact op met het team van Eenoudervakantiegids.nl. via klantenservice@eenoudervakantiegids.nl. 

Wil je samen met een vriend/vriendin, kennis of familielid een van onze eenoudervakanties boeken? Dat kan! Boek dan de vakantie elk apart via Eenoudervakantiegids.nl, maar geef dan in het veld ‘bijzonderheden’ bij je boeking aan dat jullie samen reizen en of je eventueel kamers naast elkaar of een tent naast elkaar wenst. En eventueel nog andere wensen.

Boek je een volledig ingerichte tent en wil je graag iemand uitnodigen om te komen logeren? Dat kan alleen in overleg met de reisorganisatie, dus mail of bel ons dan vooraf voor overleg. Houd er rekening mee dat het meestal niet mag!

Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Via de onderstaande link kunt u een formulier downloaden, invullen en (laten) ondertekenen om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Zie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reizen-met-kinderen/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland

Bij je boeking kun je direct een reisverzekering afsluiten. Dat kan ook tot een dag voor vertrek door een mail te sturen naar klantenservice@Eenoudervakantiegids.nl of via je bank of verzekeringsagent. Zorg ervoor dat je tijdelijke (of doorlopende) reisverzekering de daadwerkelijk gemaakte ziektekosten in je vakantieland vergoed. Dan kom je later niet voor onaangename verrassingen te staan. Wij raden altijd aan om een reisverzekering af te sluiten. De kosten zijn gering, maar de gevolgen groot bij ziekte of ongeval. Neem voor vragen eventueel contact met ons op.

Een annuleringsverzekering dien je binnen 5 werkdagen na jouw boeking afsluiten. Daarna kan het niet meer! Een annuleringsverzekering verzekert je, zoals de naam al zegt, tegen de gevolgen van het moeten annuleren van jullie vakantie. Hiervoor gelden wel speciale voorwaarden. Voldoet je annulering aan de voorwaarden, dan krijg je de reissom van de verzekeringsmaatschappij terug. We raden deze verzekering aan, maar deze is niet verplicht. Neem voor vragen eventueel contact met ons op.

Honden mogen niet mee op een eenoudervakantie.

Bij Eenoudervakantiegids.nl boek je jullie vakantie zonder direct te hoeven betalen. Nadat je de boeking voor de vakantie op Eenoudervakantiegids.nl hebt voltooid, ontvang je van ons een e-mail met de boekingsbevestiging. In deze bijlage staan alle boekingsgegevens en nuttige informatie. Lees deze bijlage daarom goed door en controleer al je gegevens!!

Binnen ca 1 tot 2 werkdagen na jouw boeking ontvang je de factuur. Dit is tevens het bewijs van definitieve boeking van jullie eenoudervakantie. Hierop kun je terugvinden wanneer jouw (aan)betaling voldaan dient te zijn en hoe je kunt betalen. Uiterlijk 6 weken voor vertrek dient de gehele reissom voldaan te zijn. Je krijgt geen bevestiging van de betaling. Bij ons geldt; geen bericht is goed bericht!

Mocht de door jou geboekte vakantie, een aantal weken voor vertrek onvoldoende eenoudergezinnen hebben, dan kan deze vakantie door de reisorganisatie worden geannuleerd. Je ontvangt dan de door jou betaalde reissom plus kosten voor de bijgeboekte reis- en/of annuleringsverzekering gewoon terug. Ook krijg je een andere vakantie aangeboden, maar je bent niet verplicht om deze te accepteren. Je kunt ook gewoon aangeven dat je je geld terug wilt en (later) een andere vakantie voor jou en je kinderen boeken. We helpen je dan graag bij het vinden van een nieuwe vakantie.

Alle prijzen op Eenoudervakantiegids.nl zijn inclusief btw voor zover van toepassing.


Paspoort, ID-kaart, vaccinaties, visum en geld op je bestemming

Er zijn landen waar jullie paspoort of ID-kaart na vertrek uit het land nog 3 of soms zelfs 6 maanden geldig moet zijn. Check dit op internet bij de Ambassade of bij het Verkeersbureau van het land waar je naartoe reist.

Ga je op vakantie buiten Europa? Informeer dan bij de GGD in je woonplaats of bij je huisarts of er voor jullie vakantiebestemming inentingen geadviseerd worden. Doe dit wel tijdig.

Na het boeken word je geïnformeerd of je een visum nodig hebt voor het land dat je bezoekt. Wil je het alvast weten, kijk dan op Visum.nl. Je kunt jullie visum eventueel meteen bestellen, maar doe dit pas nadat je de bevestiging/factuur van je boeking hebt ontvangen. Deze ontvang je 1 tot 2 werkdagen na je boeking.

Wil je weten of je in jullie vakantieland met de Euro kunt betalen? Kijk dan op GWKtravelex.nl. Op deze website vind je alles over de valuta en wisselkoersen. Je kunt hier eventueel ook online een bestelling plaatsen.


Na de reis

Jullie unieke foto’s en vakantieverhalen zijn altijd bij ons welkom. Als je ze op jouw eigen Facebookpagina plaatst, mag je Eenoudervakantiegids.nl er gerust in taggen. We plaatsen ze ook graag bij ons ‘nieuws’, dus deel jullie verhalen gerust met ons! We vinden het leuk om te ervaren wat jullie beleefd hebben.

Bij thuiskomst ontvang je een mail met de uitnodiging om met ons te delen hoe jullie de vakantie hebben beleefd. Deze review zullen wij onder de rubriek ‘Eenouders over deze reis’ plaatsen bij de door jou geboekte vakantie. Op deze manier kunnen andere alleenstaande ouders lezen hoe jullie deze vakantie hebben ervaren en wat zij kunnen verwachten. Dat helpt andere ouders om de leukste vakantie te kiezen.

Ben je op vakantie geweest en niet tevreden over jullie vakantie? Heb je hier ter plaatse ook melding van gemaakt? Stuur dan die melding met een begeleide mail naar de uitvoerende reisorganisatie. Je vindt het mailadres op de bevestiging/factuur van jouw eenoudervakantie.

Vertraagde vlucht tijdens je eenoudervakantie?
Eenoudervakantiegids.nl heeft ook eenoudervakanties inclusief een retourvlucht. Hoewel jaarlijks 99,9% van al onze vluchten zonder problemen verlopen, heb ik zelf toch wel eens een flinke vertraging meegemaakt. En als het je overkomt is het fijn om te weten waar jij als passagier dan eigenlijk recht op hebt! EUclaim, specialist op het gebied van passagiersrechten, legt het je uit.

Recht op vergoeding bij vluchtvertraging
In Europa zijn je passagiersrechten vastgelegd in EU Verordening 261/2004. Hierin staat dat je recht hebt op een vergoeding als je vlucht met drie uur vertraging of meer aankomt op je eindbestemming. Dit recht vervalt alleen als je vlucht is vertraagd door overmacht situaties, ofwel een ‘buitengewone omstandigheid’. De vergoeding waar je als passagier recht op hebt is ontstaan om jou te compenseren voor je tijdsverlies. Deze vergoeding is wettelijk vastgelegd en wordt bepaald op basis van de vluchtafstand en je aankomstvertraging. De bedragen variëren tussen €250, €400 en €600.

Voorbeeld: Je vlucht naar Kreta is vier uur vertraagd door een technisch probleem met het toestel. Je hebt nu recht op een vergoeding van €400 voor het tijdsverlies.

Wat is een buitengewone omstandigheid?
Je hebt als passagier géén recht op een vergoeding als de vertraging is ontstaan door overmacht situaties zoals slecht weer, medische noodlandingen, terrorisme en stakingen van derden zoals de luchtverkeersleiding. Als het eigen personeel van de vliegtuigmaatschappij staakt zoals, piloten of cabinepersoneel, heb je wél recht op een vergoeding. De vliegtuigmaatschappij heeft hier namelijk zelf invloed op.

Voorbeeld: Je vlucht naar Londen is vertraagd door mist op Schiphol. Je komt twee uur later aan. Je hebt nu geen recht op een vergoeding om twee redenen. Je vlucht komt met minder dan drie uur vertraging aan in Londen en mist is een buitengewone omstandigheid volgens Verordening 261/2004.

Recht op verzorging bij vertraging
Bij vertragingen vanaf twee uur heb je als passagier ook recht op verzorging. Hieronder valt eten, drinken en zo nodig een hotelovernachting. Vaak regelt de vliegtuigmaatschappij hiervoor vouchers, maar mocht dit niet gebeuren dan mag je de kosten die je maakt later terugvragen bij de vliegtuigmaatschappij. Bewaar daarom goed de bonnetjes en je boardingpass.

Claim indienen bij vluchtvertraging
Is jouw vlucht vertraagd en wil je weten waar je recht op hebt? Bij EUclaim kun je eenvoudig en snel je rechten checken door je vluchtgegevens in te vullen. Je krijgt direct en vrijblijvend advies over jouw rechten. Mocht je recht hebben op een vergoeding, kun je een claim indienen en dan neemt EUclaim het hele proces voor je uit handen op basis van no cure, no pay en gaat zelfs naar de rechter als dit nodig is.

Heb je een klacht over Eenoudervakantiegids.nl en vind je dat wij jouw klacht niet goed hebben afgehandeld? Dan kunt je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je de klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).


Corona en de gevolgen voor jullie eenoudervakantie

Algemene regels
- Houd minimaal 1 meter afstand van elkaar
- Mondkapjes: verplicht in winkels, tankstations en locaties waar klantcontact plaatsvindt. Ook in de skibus vanaf 6 jaar. Buff of sjaal is in de meeste skigebieden toegestaan.

Skischolen
- Groepen niet groter dan 10 personen.
- Geen tussentijdse verandering van skiklasjes.
- Skileraren en gidsen mogen zich gratis laten testen op het coronavirus in het teken van ‘veilige gastvrijheid’.

Skiliften
- Mond- en neusbescherming verplicht in gondels.
- Houd minimaal 1 meter afstand van elkaar in de rij voor de skilift.

Après-ski
- Geen après-ski zoals in de gebruikelijke vorm. Dit is niet mogelijk.
- Eten en drinken wordt enkel zittend aan tafel gedaan.

Hotels, appartmenten, Gasthof e.d.
- Verschillende gastengroepen moeten minimaal 1 meter afstand van elkaar houden.
- Medewerkers die in direct contact staan met gasten, moeten mond- en neusbescherming dragen.
- Gasten moeten mond- en neusbescherming dragen in openbare ruimtes die voor iedereen toegankelijk zijn.

Veel skigebieden hebben zelfs extra maatregelen getroffen. Jullie ontvangen hierover alle details voor vertrek bij de reisbescheiden zodat jullie goed voorbereid op wintersportvakantie kunt gaan.

Het SGR heeft op 4 augustus 2020 het besluit genomen om ook SGR-garantie te bieden op reizen die na 16 maart 2020 zijn geboekt en als gevolg van Covid-19 moeten worden geannuleerd. De garantie op vouchers wordt verlengd tot en met 31 december 2020. Alle vouchers die in 2020 door SGR aangesloten reisondernemingen zijn of nog worden uitgegeven als gevolg van de coronacrisis vallen nu dus onder de garantie van SGR.

Voor de juiste informatie over de Corona voucher verwijzen wij graag naar de ANVR.

De ANVR geeft op haar website antwoord op vrijwel alle gestelde vragen over Corona en de gevolgen voor geboekte, geannuleerde en toekomstige eenoudervakantiereizen. Wij verwijzen je daarom graag naar de website van de ANVR.


Over Eenoudervakantiegids.nl

Op Eenoudervakantiegids.nl vind je leuke vakanties exclusief voor eenoudergezinnen. Op de overzichtspagina met alle eenoudervakanties zie je links op de pagina een filter waarmee je op veel verschillende manieren door het vakantie aanbod kunt zoeken. Zo kun je kiezen voor land, gebied of plaats, voor een speciaal thema zoals Actief, Kamperen of Zonvakantie enz. Het filter kent heel veel mogelijkheden.

Alle vakanties staan standaard op volgorde van vertrekdatum, met eerstvolgende vertrekdatum bovenaan. Deze optie kun je via het filter 'sorteren op' eventueel zelf aanpassen naar sorteren op prijs oplopend of populariteit. Denk er dan wel aan om dit later weer terug te zetten als je het zoekresultaat op een andere volgorde wilt zien.

Wij hebben zelf geen enkele invloed op de volgorde waarop een vakantie wordt getoond, want dit veranderd automatisch als een vertrekdatum voorbij is.

De vakanties voor alleenstaande ouders zijn gebonden aan de schoolvakanties en dan voornamelijk de grote zomervakantie, de meivakantie, de herfstvakantie en de wintersport met Kerst en Oudjaar. Dat verklaart ook waarom er soms maar weinig vakanties op Eenoudervakantiegids.nl te vinden zijn.

Op Eenoudervakantiegids.nl geven wij de waardering van onze klanten weer met een cijfer. Deze reviews komen op 2 manieren tot stand.

De reviews over Eenoudervakantiegids.nl
Als je een eenoudervakantie bij ons boekt, word je na afloop gevraagd of je een review wilt invullen over je ervaringen met Eenoudervakantiegids.nl. Voor deze reviews werken wij samen met Kiyoh via Thuiswinkel.org. Wij hebben uiteraard geen invloed op deze beoordelingen.

De reviews over onze eenoudervakanties
Ook bij onze eenoudervakanties staan beoordelingen. Ben je met een van onze vakanties mee geweest, dan ontvang je  bij thuiskomst een persoonlijke mail, waarin wij je vragen om jouw ervaringen te willen delen om zo andere eenouders te laten weten hoe jij en je kind(eren) de vakantie ervaren hebt. Dit helpt andere alleenstaande ouders om een goede keuze te maken. Bij nieuwe eenoudervakanties ontbreken de reviews, omdat er nog geen ervaringen van eenouders zijn. De reviews worden vanuit een back-office systeem automatisch verzonden, ingelezen en gepubliceerd. Zo weet je zeker dat onze reviews betrouwbaar zijn. Je kunt er voor kiezen om je eigen naam te gebruiken of jouw beoordeling 'anoniem' te publiceren.

Om jouw favoriete eenoudervakanties te kunnen bewaren gebruiken wij cookies. We adviseren je om de gekozen reizen aan jezelf te mailen via de button ‘Je favorieten in je mailbox’. Gebruik je later een andere laptop, Ipad of mobiele telefoon dan zie je je favorieten niet terug. De cookies zijn namelijk aan het apparaat gebonden.

Ervaar je problemen met het gebruik van Eenoudervakantiegids.nl op je computer, tablet of smartphone? Fijn als je het ons hier wilt melden.

Voor pakketreizen is het herroepingsrecht uitgesloten. Meer informatie hierover vind je in de algemene voorwaarden onder Artikel 10 - Uitsluiting herroepingsrecht: algemene voorwaarden.

Op al onze reizen gelden de algemene voorwaarden van All About Singles BV (Eenoudervakantiegids.nl), van de uitvoerende reisorganisatie en de voorwaarden van Thuiswinkel.org waar All About Singles BV lid van is. Boek je een vakantie bij Eenoudervakantiegids.nl dan komt er via ons een reisovereenkomst tot stand tussen jou en de touroperator die de reis uitvoert. De voorwaarden van deze touroperator, van Thuiswinkel.org en van All About Singles BV worden je aangeboden tijdens het boekingsproces. Je kunt ze dan ook printen of opslaan. Je vindt de algemene voorwaarden van All About Singles BV onderaan de homepage van Eenoudervakantiegids.nl.

Indien je een klacht hebt over de dienstverlening van Eenoudervakantiegids.nl (dus niet over een vakantie!!) dan kan je contact met ons opnemen via klantenservice@eenoudervakantiegids.nl. Wij zullen je binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie geven.

Deze reisthema's zijn nu favoriet

Kamperen

Advertentie

Single reizen, Groepsreizen en Single vakanties
Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen