NieuwsGoede voornemens? Boek een eenouder wintersportvakantie

Boek nú, betaal later

Goede voornemens? Boek een eenouder wintersportvakantie

Goede voornemens? Boek een eenouder wintersportvakantie
6 jan. 2019

Goede voornemens? Boek een eenouder wintersportvakantie

2019 is alweer in volle gang. Begin het jaar goed en boek een prachtige wintersportvakantie voor alleenstaande ouders naar Oostenrijk, Italië, Duitsland, Tsjechië of Zweden. Voor zowel beginnende als ervaren wintersporters is er volop keus tijdens de voorjaarsvakantie. Ga met een gezellige groep alleenstaande ouders en hun kids de adembenemende bergen in. Ben je avontuurlijk aangelegd? Kies dan een eenoudervakantie met een skisafari of een huttentocht!

Wie maakt er als eerst nieuwe vrienden?
Lekker met je kind(eren), tijdens de krokusvakantie, richting het magische witte poeder. Overdag kunnen de kids lol maken en leren skiën in hun skiklas. Ondertussen kunnen de ouders elkaar leren kennen, avontuurlijke skitochten maken en leuke activiteiten beleven. Na een heerlijk dagje op de uitgestrekte pistes gaan we lekker borrelen en verhalen delen. De kids vermaken zich samen wel. Wie zullen er eerder nieuwe vrienden hebben?

Onbezorgde wintersport met je kind(eren)
Dankzij de georganiseerde busreis hoef je je geen zorgen te maken over vervoer. Daarnaast is er 24/7 een enthousiaste en ervaren reisleiding aanwezig. Perfect geregeld toch? Lekker onbezorgd genieten van een welverdiende skivakantie in het bijzijn van je kids. Let’s go!

Boek vandaag nog en geniet van een welverdiende voorjaarsvakantie met een fantastische groep wintersportfanaten!

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen