NieuwsWaarom een eenoudervakantie?

Boek nú, betaal later

Waarom een eenoudervakantie?

Waarom een eenoudervakantie?
18 jun. 2017

Waarom een eenoudervakantie?

Hoe ga je als alleenstaande ouder op vakantie met je kinderen? Misschien is je eerste gedachte om gewoon net zo op vakantie te gaan als jullie gewend waren, maar dan in je eentje met de kinderen. Waarom ook niet?! Ongetwijfeld komen er daarna ook andere gedachten bij je op, zoals 'hoe doe ik dat op de camping, als ik zelf even wil douchen'. Of 'dan zit ik daar straks alleen op 't balkon van mijn appartement, als de kinderen slapen'. 'Ik wil dat zij een fijne vakantie hebben, maar ik dan? Hoe maak ik het leuk voor mezelf?'

Veel alleenstaande ouders weten eigenlijk niet precies wat ze van een eenoudervakantie kunnen verwachten. Wat maakt een eenoudervakantie anders dan een vakantie samen met je kinderen? En misschien zie je als een berg op tegen het feit dat het een groepsreis is. Je bent immers zelfstandig en hebt niet zo'n zin in verplichtingen. Nou, dat hoeft ook helemaal niet.

Nina schreef voor ons een heldere tekst voor 'waarom een eenoudervakantie'. Heb je nog aanvullingen of vragen? Laat het ons weten, want het kan misschien nog beter.

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen