NieuwsKamperen in Friesland

Boek nú, betaal later

Kamperen in Friesland

Kamperen in Friesland
4 jul. 2017

Kamperen in Friesland

Wil je lekker op vakantie in ons eigen land, niet te ver rijden, je eigen taal spreken en toch genieten alsof je in het buitenland bent? Ga dan eens mee op kampeervakantie in Friesland. De luxe 4* camping 't Strandheem in Opende ligt aan een meer met een prachtig strand en heeft ook nog een heerlijke speeltuin. Of je nu met je eigen tent komt of een volledig ingerichte huurtent boekt, jullie kamperen allemaal bij elkaar. Wel zo gezellig.

De kinderen zullen zich geen moment vervelend met het meer naast de deur en een geweldig goed animatieteam. Dan heb jij ook hier even lekker de tijd aan jezelf of om even te genieten van goed gezelschap van andere alleenstaande ouders. Dat is het voordeel van een goed georganiseerde eenoudervakantie; goed gezelschap, gelijkgestemden, blije kinderen met leuke vriendjes en vriendinnetjes. Die lach op het gezicht van je kinderen, daar doe je het toch allemaal voor.

Voor het komende weekend zijn er nú nog plaatsen beschikbaar. Ook nieuwsgierig? Bekijk direct deze eenoudervakantie in Friesland

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen