NieuwsVaders met kinderen gezocht!

Boek nú, betaal later

Vaders met kinderen gezocht!

Vaders met kinderen gezocht!
19 apr. 2017
Rubriek(en):

Vaders met kinderen gezocht!

De zomervakantie is in aantocht en zoals elk jaar boeken veel moeders de vakantie lekker op tijd, zodat ze zich lang op deze vakantie kunnen verheugen. En dan wordt het voor ons spannend....we houden de adem in, want waar blijven de vaders? Gelukkig zijn er vaders die hun eenoudervakantie ook op tijd boeken, maar veel vaders 'zien wel waar ze naartoe gaan' en boeken daardoor vaak laat, later of op het nippertje. En dat vinden wij heel jammer, zo jammer dat we deze vaders soms zelfs teleur moeten stellen en daarmee ook de kinderen. En dat willen wij graag voorkomen, dus vaders boek jullie groepsreis voor alleenstaande ouders ook op tijd.

Voor elke eenoudervakantie is het fijn als de groep eenouders een beetje in balans is tussen vaders en moeders. Van Robert van het landgoed Le Roc Foucaud kregen wij dan ook een vraag of wij een oproepje aan de vaders wilden doen, want juist het landgoed is ook een ideale plek voor vaders die met kun kids een actieve vakantie willen houden. Het landgoed is groot en er is werkelijk van alles te doen, ook in de omgeving.

Voor vaders die met eigen tent of caravan willen komen is het opschieten geblazen, want de camping op het Landgoed is al aardig volgeboekt. Maar je kunt ook in het Landgoed zelf logeren.

Wil je weten hoe leuk deze vakantie is? Lees hier dan het artikel van Sanne

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen