NieuwsFijne Paasdagen!

Boek nú, betaal later

Fijne Paasdagen!

Fijne Paasdagen!
16 apr. 2017

Fijne Paasdagen!

Het Paasweekend is begonnen en wij wensen je hele fijne dagen! Ondanks dat de temperatuur laag is, hoop ik dat je met je kinderen volop kunt genieten van een extra vrije dag of misschien wel van een korte vakantie.

Ben je na al die fijne zonnige voorjaarsdagne ook zo toe aan meer zon? Ben je al bezig om plannen te maken voor de meivakantie of voor de zomervakantie?

Will je graag in de meivakantie op pad met een leuke groep alleenstaande ouders? Dit zijn de vakanties die nu nog beschikbaar zijn: https://www.eenoudervakantiegids.nl/reisaanbod/21-04-2017tot31-05-2017 Boek wel tijdig, want de laatste plaatsen zijn snel volgeboekt!

Als eenouder ben je vaak gebonden aan de weken dat de kinderen met jou op vakantie kunnen. Ben je in de zomervakantie dan ook daarbij nog gebonden aan de drukte weken? Boek dan écht dan op tijd, want onze ervaring heeft geleerd dat wij veel ouders teleur moeten stellen omdat juist die weken het eerst zijn volgeboekt. 

Advies nodig? Wil je even sparren over jouw wensen, die van je kinderen en welke vakantie het beste bij jullie past? Bel met een van onze eenoudervakantie specialisten. Zij helpen je graag.

Fijne Paasdagen!

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen