NieuwsKen jij 'Eenouders over deze vakantie' al?

Boek nú, betaal later

Ken jij 'Eenouders over deze vakantie' al?

Ken jij 'Eenouders over deze vakantie' al?
2 mei 2017

Ken jij 'Eenouders over deze vakantie' al?

Bij het zoeken naar een leuke vakantie voor jou en je kinderen, wil je toch ook graag weten of je de juiste keuze maakt. Je kunt op Eenoudervakantiegids.nl zien welke ouders ook meegaan, maar hoe zou het nu precies zijn? Want jij vermaakt je vaak wel, maar hebben de kinderen het naar hun zin? Is het zoals het beschreven staat? Om je als alleenstaande ouder meer zekerheid te geven over de vakantie die je wilt boeken, hebben wij bij elke eenoudervakantie onderaan de pagina de rubriek 'Eenouders over deze vakantie' toegevoegd. Ervaringen én tips van eenouders uit de eerste hand, dat geeft zekerheid!

Zo schrijft Gerlinda over de eenoudervakantie Zonnig Genieten op Kos:
'Wij hebben maar één woord nodig: FANTASTISCH'
Een super accommodatie, mooie ligging, schoon en ruime kamers. Echt een aanrader. Het enige minpuntje, het eenzijdige eten.
Als reistip vertelt zij 'Kos-stad is erg leuk en gezellig, leuke winkeltjes en mooie, gezellige pleinen. Ook een dagje (of meer) strand is een aanrader.

Susan schrijft over de eenoudervakantie Avontuurlijk genieten in Zweden:
'Op en top vakantie in de natuur'
Toffe vakantie in het mooie Zweden, lekker in de natuur.
Haar reistip is: Telefoon helemaal uit en een paar dagen helemaal niet weten welke dag het is, hoe laat het is en leven op het moment in een mooi stuk natuur'.

Petra is heel enthousiast over de eenoudervakantie Zonnig Genieten op Ibiza en dat is niet voor niets, want deze vakantie is voor deze zomer al bijna volgeboekt. Ze schrijft: Enorm genoten!
Samen met mijn dochter van 10 enorm genoten. Hotel was netjes en schoon en het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Ook een groot compliment voor de reisleiding en het animatieteam!
Enig minpunt waren de Engelse en Ierse jongeren die de eerste dagen erg overheersend aanwezig waren bij het zwembad. Maar verder een topvakantie gehad!
Haar reistip voor jullie is: Vooral veel ondernemen en Ibiza verkennen. Zowel per boot als bus prima te doen. De reisleiding is hierbij eeg behulpzaam en hebben goede tips.

Een kritische noot hoort ook bij oprechte ervaringen, zoals je leest in de review van Petra. Ook kan het voorkomen dat een eenoudervakantie nog geen reviews heeft, want elk seizoen zijn er ook weer nieuwe vakanties. Dan is het even wachten tot de eerste groep eenoudergezinnen terugkeert van deze vakantie. Ga jij ook met ons mee op vakantie, dan zijn wij heel blij als jij jouw ervaringen ook met ons deelt voor 'Eenouders over deze reis'. Je ontvangt na thuiskomst hierover automatisch van ons persoonlijk bericht.

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen