NieuwsOnvergetelijke eenoudervakanties Kroatië

Boek nú, betaal later

Onvergetelijke eenoudervakanties Kroatië

Onvergetelijke eenoudervakanties Kroatië
4 jan. 2020

Onvergetelijke eenoudervakanties Kroatië

Zin in een onbezorgde eenoudervakantie in Kroatië? Reis gezellig met ons mee. Het land heeft gigantisch veel te bieden en groeit sterk in populariteit. Voor jong en oud is Kroatië een heerlijk vakantieparadijs. De kustlijn is betoverend en het land is ruim duizend eilanden rijk. Breng een bezoek aan de Plitvicemeren, Aqua Colors Waterpark, het Romeinse Amfitheater, bezoek de Games of Thrones tour en kom tot rust op de tropische stranden. Krijg je al zin?

Inspanning en ontspanning
Kroatië is een Zuid-Europees land en grenst aan Slovenië, Hongarije en Montenegro. Het land beschikt over een indrukwekkend cultureel erfgoed. Voor de actievelingen onder ons is er voldoende vertier. Denk aan tennissen, kajakken, kanovaren, duiken, snorkelen, mountainbiken, klimmen of wandelen door de prachtige natuur. Samen met de kids beleef je de mooiste avonturen. Tank vervolgens lekker bij aan één van de vele prachtige stranden. Tel daar nog maar het mediterrane klimaat bij op; droog, warm en zonovergoten. Terwijl jij geniet van je cocktail vermaken de kinderen zich prima!

Plitvicemeren
Deze eenoudervakantie biedt legio mogelijkheden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de bijzondere Plitvicemeren. Het park is opgericht in 1949 en bestaat uit 16 meren die verbonden zijn door watervallen. De natuur is werkelijk prachtig. Met een beetje geluk spot je er ook nog een zeldzame bruine beer. Dat zullen de kinderen ook nooit meer vergeten.

Game of Thrones
Wie kent deze bekende serie niet? In het tweede seizoen stond Dubrovnik centraal als filmlocatie van deze populaire serie. Dit heeft het te danken aan de oude, karakteristieke stad met de fascinerende stadsmuren. Ook de rode daken en de helderblauwe wateren van de Adriatische Zee lijken er voor gemaakt; zo perfect!

Aqua Colors Waterpark
Van een stukje cultuur, het Romeinse amfitheater in Pula, naar volle bak avontuur bij Aqua Colors Waterpark. Hier hebben de kids de tijd van hun leven als ze in volle vaart van de glijbanen roetsjen. Tussendoor is er nog gelegenheid voor een schitterende boottocht. Wie maken de eerste vrienden, de ouders of de kids?

Boek vandaag nog jouw eenoudervakantie naar Kroatië

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen