NieuwsEenoudervakantie Landhuis of Kamperen op Landgoed, Frankrijk

Boek nú, betaal later

Eenoudervakantie Landhuis of Kamperen op Landgoed, Frankrijk

Eenoudervakantie Landhuis of Kamperen op Landgoed, Frankrijk
4 mrt. 2020

Eenoudervakantie Landhuis of Kamperen op Landgoed, Frankrijk

Verblijf in het landhuis of kampeer op Le Roc Foucaud tijdens deze unieke Eenoudervakantie in Frankrijk. Als alleenstaande ouder beleef je samen met je kinderen de tofste avonturen. Lekker zwemmen in het bijbehorende zwembad of de rivier, tennissen, voetballen, volleyballen, minigolf of jeu de boules; genoeg te doen. Wil je lekker chillen? Dan kan dat natuurlijk ook. Ga naar de ‘hangplek’ waar 4 hangmatten hangen en rust lekker uit, chill met je nieuwe vrienden, lees een leuk boek of luister naar je favoriete muziek.

Landgoed of camping op basis van halfpension
Tijdens het verblijf in het landgoed in een prachtige omgeving van ongeveer 4 hectare staan de Nederlandse eigenaren, Robert en Anja voor jou en de kinderen klaar. Je hebt de keuze om te logeren in het landhuis of met eigen tent of caravan op de camping van het landgoed. Samen vorm je een gezellige groep eenoudergezinnen. De camping is ontstaan doordat het landhuis zo mooi gelegen is aan de regenrivier De Besbre en te klein was voor alle eenoudergezinnen. Bovendien geeft kamperen de mogelijkheid om laagdrempelig op vakantie te gaan. En weet je wat het allerfijnste is? Je logeert in het landhuis of op de camping op basis van halfpension! Koken hoef je deze week dus lekker niet.

De rivier de Besbre stroomt langs twee fantastische eilanden en onder het landhuis door. De kids vinden het geweldig. Doe mee op het landgoed met torenklimmen, pijl en boog schieten, een hangbrug maken, boom hakken en nog veel meer. Vergeet ook niet om waterschoenen mee te nemen voor de spannende riviertocht!

Kamperen in de tuin
Kies zelf of je in het landgoed verblijft of avontuurlijk in de tuin wilt kamperen. De 15 mooie campingplekken zijn voorzien van stroom, water en wifi. Samen met de andere alleenstaande ouders en de kinderen geniet je met volle teugen van de rust, het plezier, de vrijheid, een lekker wijntje en smaakvol eten. Terwijl de kinderen zich vermaken, leren de alleenstaande ouders elkaar in alle rust beter kennen. Cheers!

Jamsessie + bonte-avond
Een elektrische gitaar, elektrische bas, piano, drumstel, slagwerk en zangversterker zijn aanwezig. De kinderen kunnen hun eigen band beginnen en meedoen aan de jamsessie. Verder kan je zelf pizza’s maken in een echte steenoven en genieten van een toffe pannenkoeken party.

Kampvuur slapen
Sluit de dag gezamenlijk af aan het kampvuur met muziek, dans en drankjes. Ieder jaar is er een bonte/disco-avond samen met de ouders. Ook wordt er een keer ‘kampvuur slapen’ georganiseerd. De kinderen sturen de ouders rond 23:30 uur weg, waarna de kinderen onder begeleiding de nacht doorbrengen in een open tent. Avonturen, plezier en vermaak gegarandeerd! 

De eenoudervakantie naar Le Roc Foucaud is elk jaar volgeboekt, dus wil je deze fantastische eenoudervakantie ervaren, boek dan tijdig!

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen