NieuwsMet eenouders op wintersportvakantie

Boek nú, betaal later

Met eenouders op wintersportvakantie

Met eenouders op wintersportvakantie
6 okt. 2019

Met eenouders op wintersportvakantie

De wintersportvakanties voor alleenstaande ouders staan weer op Eenoudervakantiegids.nl. De sneeuwpret kan beginnen. Dit jaar gaan we genieten in het Italiaanse Pinzolo, in Oostenrijk naar Axamer Lizum in Tirol en Jenig in Karinthië. Voor wie van de winter houdt, maar meer wil beleven kan van een avontuurlijke wintervakantie genieten in Johannisholm in het Zweedse Dalarna.

Eenoudervakantie wintersport Axamer Lizum in het Oostenrijkse Tirol
Een betaalbare wintersportvakantie waar het hotel, de skiverhuur en de skischool aan de piste liggen en de lift op nog geen honderd meter lopen. Het gebied is compact en van alle gemakken voorzien, dus je verliest je kid(s) nooit uit het oog.

Eenoudervakantie wintersport Jenig in het Oostenrijkse Karinthië
Het Alpen bergdorpje Jenig heeft zijn typisch Oostenrijkse karakter behouden. Een heerlijke omgeving voor een onbezorgde wintersportvakantie met een leuke groep alleenstaande ouders en kinderen. Het skigebied bestaat uit ongeveer 110 kilometer voornamelijk rode en blauwe pistes en funparken voor de gevorderde snowboarders. Veel skileraren zijn Nederlandssprekend, hoe fijn is dat!

Eenoudervakantie wintersport in het Italiaanse Pinzolo
In de Italiaanse Dolomieten igt het rustige en gastvrije dorp Pinzolo met een fijn familie skigebied van in totaal 32 km met makkelijke tot middelzware pistes, perfect geschikt om het wintersporten onder de knie te krijgen. Maar er is meer, want het gebied maakt deel uit van het skigebied "Skirama Dolomiti di Brenta" en telt wel 150 km aan gevarieerde pistes, dus iedereen kan er zijn of haar hart ophalen.

Een eenouder wintervakantie in Zweden vol gave activiteiten
Samen met een leuke groep eenoudergezinnen op ontdekkingstocht door het schitterende Zweden? Ga dan met ons mee en beleef een geweldige huskytocht en sneeuwscootertocht, ga mee ijsvissen en slapen in een iglo. Alles is in de prijs inbegrepen. Maar er is nog meer te beleven: ijscurling en schaatsen op de bevroren meren. Het logeren doen we in een Zweedse Stuga, op basis van volpension, waaronder 2 typische Zweedse diners. De lokale reisleiding neemt jullie mee op avontuur maakt deze vakantie elk jaar weer tot een groot succes.

Heb je vragen over een van onze wintersportvakanties? Bel ons team, dan helpen ze je uiteraard graag.

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen