NieuwsEen avontuurlijke eenouder cruise vakantie

Boek nú, betaal later

Een avontuurlijke eenouder cruise vakantie

Een avontuurlijke eenouder cruise vakantie
18 jun. 2019
Rubriek(en):

Een avontuurlijke eenouder cruise vakantie

Ga mee op eenouder avontuur met deze zonnige cruise langs de Lycische kust.
Voor eenouders die er echt even helemaal uit willen met de kids is deze vakantie op een Turkse Gúlet een geweldige ervaring. Een gezellige groep eenouders en kinderen op een prachtig schip, dat elke dag een stuk langs de Turkse kust vaart. Het zal je aan niets ontbreken, want de bemanning zorgt voor ontbijt, lunch en diner met de heerlijkse verse ingrediënten. Dat is echt verwennerij. Even geen zorgen over 'wat eten we vandaag' of de boodschappen.

Turkije is een magisch vakantieland. Het heeft werkelijk alles. Gastvrije mensen, heerlijk eten, prachtige en afwisselende landschappen en natuurlijk veel zon. 's Nachts dobberen we in een haven of een baai. Je kunt in je eigen hut slapen, maar ook op het dek, onder de sterrenhemel. Dat is extra avontuurlijk en prachtig om mee te maken met je kinderen. De bemanning regelt alles, zodat jij alleen nog maar hoeft te ontspannen. Kortom: samen met je kids en andere eenoudergezinnen beleef je hier een droomvakantie om nooit meer te vergeten.

Geniet van de veelzijdige natuur.
Jij en je kids zullen verrast worden door de prachtige natuurlijke omgeving waardoor de boottocht voert. Dankzij de oogverblindend mooie baaien en de fraaie blauwgekleurde zee staat is dit een van de mooiste kustroutes van de Middellandse Zee. Het hoogtepunt is misschien wel de lagune bij Oludeniz. Maar ook het strand bij Dalyan komt in aanmerking voor deze titel. Dit is een broedplaats van de onechte karetschildpad, een bedreigde diersoort. Ook op het beeldschone Turtle Beach kun je zeeschildpadden van dichtbij bewonderen. Bovendien kun je, als je tijdens het varen goed om je heen kijkt, zomaar een groep dolfijnen spotten!

Ervaar de natuur op een actieve manier
De oogverblindende natuur biedt ook uitstekende mogelijkheden voor sportieve activiteiten. Wat te denken van waterskiën, snorkelen of zwemmen in de azuurblauwe baaien? Verder kun je raften, duiken en kanoën. Op het land valt ook van alles te ondernemen. Zo kun je paragliden, een jeepsafari doen en een wandel- en klautertocht maken door de indrukwekkende Saklikent-kloof. Natuurlijk is dit allemaal optioneel. Alles mag, maar niets moet!

Geschiedenis- en cultuurfans opgelet!
Naast het feit dat we diverse authentieke vissersdorpjes bezoeken, kunnen cultuurliefhebbers hun hart ophalen bij Fethiye. Hier zijn namelijk veel overblijfselen te vinden uit het (verre) verleden. De ruïnes van de allang verlaten Griekse stad Kayaköy zijn echt fascinerend!

Een culinaire topvakantie
Als deelnemer aan deze Turkse bootreis word je elke dag verblijd met een uitgebreid ontbijt, een appetijtelijke lunch en een heerlijk avondmaal. In de middag is er altijd gelegenheid voor Turkse thee met cake en koekjes. De machtige kookkunsten van de kok maken van deze boottocht een smakelijke culinaire ontdekkingsreis!

Ga mee en ontspan maximaal
Ben je na alle indrukken en activiteiten toe aan een dagje ontspanning? Een bezoekje aan een hamam is misschien wel iets voor jou. Samen met de kinderen een boottochtje maken langs kleine eilandjes voor de kust is natuurlijk ook erg leuk. Simpelweg zwemmen, relaxen en genieten van het verrukkelijke eten kun je uiteraard altijd. Daarom is deze bestemming ook zo ideaal als je een zorgeloze eenoudervakantie wilt beleven. Ga gezellig mee met deze avontuurlijke rondreis langs de Lycische kust en geniet samen met de kids en de andere eenoudergezinnen van een heerlijke zonvakantie op zee.

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen