NieuwsEenoudervakantie Actief Genieten in Oostenrijk

Boek nú, betaal later

Eenoudervakantie Actief Genieten in Oostenrijk

Eenoudervakantie Actief Genieten in Oostenrijk
19 mei 2017
Rubriek(en):

Eenoudervakantie Actief Genieten in Oostenrijk

Als jij en je kinderen in de vakantie graag actief genieten, dan is onze nieuwste eenoudervakantie Actief Genieten naar Oostenrijk echt een aanrader. Zo maken we een 3 uur durende wandeltocht over de 'Jodelwandelweg', geschikt voor kinderen vanaf ca 6 jaar en ook toegankelijk voor kinderwagens. Met de luxe gondel gaan we de berg op en lopen we langs deze prachtige wandelroute terug naar beneden. Op deze route liggen verschillende leuke Jodel activiteiten voor jong en oud.

Ook bezoeken we met de hele groep de grootste watervallen van Europa; de Watervallen van Krimml. Deze excursie is inclusief! We combineren de watervallen met het waterpark “WasserWunderWelt. In deze wondere wereld van het water is er een prachtig buitenterrein waar de kinderen actief kunnen genieten van diverse waterwerken, is er een mooie tentoonstelling en een gezellige bar waar je vanaf het terras een prachtig uitzicht hebt op de watervallen. Hier kunnen we heerlijk bijkomen onder het genot van een drankje, terwijl de kinderen zich onvermoeibaar vermaken in het actieve waterpark.

En dit is nog niet alles, want er is hier nog veel meer te doen. Kijk maar eens bij de activiteiten van deze eenoudervakantie naar Oostenrijk

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen