NieuwsGraag op wintersport? Boek jouw eenoudervakantie hier!

Boek nú, betaal later

Graag op wintersport? Boek jouw eenoudervakantie hier!

Graag op wintersport? Boek jouw eenoudervakantie hier!
6 okt. 2023

Graag op wintersport? Boek jouw eenoudervakantie hier!

Het wintersportseizoen staat voor de deur, en bij eenoudervakantiegids.nl zijn we er klaar voor om jou en je kind(eren) mee te nemen op een geweldig wintersportavontuur! Deze tijd van het jaar biedt de perfecte gelegenheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse routine en quality time door te brengen met je kinderen. 

Of je nu droomt van het skiën in de Oostenrijkse Alpen, de mooiste skigebieden in de Trentino wilt ontdekken of avontuurlijke activiteiten wilt ondernemen in Zweden, we hebben voor ieder wat wils. Ontdek het kleinschalige en kindvriendelijke skigebied van Reith, vlak bij het gezellige Seefeld waar je volop sneeuwplezier kunt beleven. Of ga mee naar Johannisholm waar je gaat ijsvissen en samen met jouw kind(eren) een husky- en of sneeuwscootersafari maakt! 

Wij garanderen dat we er alles aan zullen doen om van jouw wintersportvakantie een onvergetelijke reis te maken. Onze ervaren reisleiders staan voor je klaar om jou en de kinderen op de pistes te begeleiden en de mooiste winterse landschappen te laten zien. De ontspannen sfeer zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. Of je nu van spannende afdalingen houdt, toffe activiteiten wilt ondernemen of gewoon wilt relaxen in een prachtige winterse omgeving, onze wintersportreizen hebben het allemaal! 

Ben je een ervaren skiër en staat jouw kid voor het eerst op de latten? Dat maakt niet uit! Bij eenoudervakantiegids kun je terecht voor wintersportvakanties voor elk niveau. Waar wacht je nog op? Boek nu je wintersportavontuur en maak er samen met de andere eenoudergezinnen een onvergetelijke vakantie van! 

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen