NieuwsGeniet deze zomer van een eenoudervakantie in Griekenland

Boek nú, betaal later

Geniet deze zomer van een eenoudervakantie in Griekenland

Geniet deze zomer van een eenoudervakantie in Griekenland
22 mei 2023

Geniet deze zomer van een eenoudervakantie in Griekenland

Heerlijk genieten tijdens een eenoudervakantie in het zonovergoten Griekenland, wie wil dat nou niet? Tijdens deze zonvakantie kun je samen met je kinderen optimaal genieten en kom je helemaal tot rust. Terwijl de kinderen lekker met elkaar aan het spelen zijn, zit jij samen met de andere alleenstaande ouders gezellig een cocktail te drinken aan het zandstrand. Klinkt goed toch? 

Ontdek Griekenland en ga gezellig mee op groepsreis!
Tijdens deze eenoudervakantie verblijven wij in het plaatsje Ammoudia. Het lange zandstrand is de trekpleister van het dorp waar jij heerlijk van de zon kunt genieten. Daarnaast loopt de zee in Ammoudia geleidelijk af waardoor het ideaal is om hier met je kinderen op vakantie te gaan. In de omgeving is er van alles te doen zoals diverse watersporten, wandelen, mountainbiken en paardrijden. Zo kun jij op een boottocht naar de Blauwe Grotten varen of per kajak de omgeving verkennen in de Aóos-rivier. Ook zijn er prachtige wandelroutes in het bergachtige gebied De Zagoria en kan je de adrenaline opzoeken door te paragliden op Lefkas. 

Naast het ondernemen van verschillende activiteiten, kun je ook de omliggende dorpjes en steden bezoeken. Geniet van het adembenemende uitzicht op de baai in Parga onder het genot van een heerlijk ijsje. Of struin door de kronkelige straatjes en plof neer op een van de vele terrassen. Daarnaast kunnen de ouders zich vermaken op wijn- en olijfolieproeverij, terwijl de kinderen activiteiten ondernemen met de reisleiding. Een ding is zeker, deze groepsvakantie ga je niet snel meer vergeten! 

Ben je enthousiast geworden over deze eenoudervakantie vol avontuur, rust en gezelligheid? Boek dan snel! Mocht je nog vragen hebben, mail of bel ons gerust! We helpen je graag.

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen