NieuwsGeniet in het Oostenrijkse Axamer Lizum!

Boek nú, betaal later

Geniet in het Oostenrijkse Axamer Lizum!

Geniet in het Oostenrijkse Axamer Lizum!
9 okt. 2023

Geniet in het Oostenrijkse Axamer Lizum!

Deze populaire wintersportvakantie in Oostenrijk is vanaf nu weer te boeken via Eenoudervakantiegids.nl, en we kunnen niet wachten om je te laten zien waarom dit de ideale plek is voor jouw volgende eenoudervakantie in de sneeuw. Ben je op zoek naar een wintersportbestemming die perfect is voor jou en je kinderen? Zoek niet verder, want Axamer Lizum in Oostenrijk is dé plek waar avontuur en gezelligheid samenkomen! 

Een van de grootste voordelen van Axamer Lizum is de compacte omvang. Je zult je kinderen nooit uit het oog verliezen, want alles is gemakkelijk bereikbaar. Het hotel, de skiverhuur en de skischool bevinden zich allemaal direct aan de piste, en de rodelbaan begint op slechts 50 meter van het hotel. Maar wat deze bestemming nog specialer maakt, is de sfeer. Axamer Lizum heeft een authentieke Oostenrijkse charme die je meteen betovert. De houten chalets, schilderachtige dorpsstraten en knusse bergrestaurants stralen een warme en gastvrije ambiance uit. Na een dag op de piste kun je jezelf trakteren op gezelligheid met elkaar, heerlijke schnitzels, kaasfondue en glühwein in een van de gezellige berghutten.

Niet alleen biedt Axamer Lizum geweldige avonturen, maar het is ook vriendelijk voor je portemonnee. Het huren van een sleetje kost slechts een paar euro, en de skiverhuur, skipassen en lunches zijn hier aanzienlijk voordeliger dan in andere skigebieden in Oostenrijk. Kortom, deze eenouder winteresportvakantie belooft een onvergetelijke en betaalbare vakantie vol gezelligheid en familiepret.

Dus, ben jij klaar voor dit winteravontuur? Wacht niet langer en boek je reis naar Axamer Lizum voor een vakantie vol plezier en onvergetelijke herinneringen samen met jouw kinderen. 

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen