NieuwsGa mee, schaatsen op de Weissensee

Boek nú, betaal later

Ga mee, schaatsen op de Weissensee

Ga mee, schaatsen op de Weissensee
5 jan. 2019

Ga mee, schaatsen op de Weissensee

Wil je naar het prachtige Oostenrijk met je kind(eren)? De Weissensee is een unieke wintersportbestemming en vanaf half december begaanbaar. Dankzij de inmense ijsoppervlakte is het bij uitstek de perfecte plek voor een ongeëvenaard schaatsavontuur. Ga je gezellig mee met een fantastische groep alleenstaande ouders? De kids vinden het geweldig!

Spannende, winterse activiteiten
Naast het schaatsen is er de mogelijkheid om te langlaufen, rodelen, wandelingen te maken en tochten te fietsen met Fatbikes. Winterfietsen op sneeuw en ijs… Welk kind wil dat niet? Uiteraard staan alle activiteiten onder professionele begeleiding en deze kunnen ter plaatse bijgeboekt worden. Zo is er iedere dag wat te doen!

Sprookjesachtige wintersportbestemming in Oostenrijk
Na een dag in de frisse buitenlucht is het fijn thuiskomen in het heerlijke typisch Oostenrijks hotelletje. En wat nog fijner is, het ligt op slechts één minuutje lopen van het ijs. En wil je ontspannen na deze actieve dag? Spring de voorverwarmde sauna in. De kids vermaken zich ondertussen in de speelkamer of spelen nog lekker buiten. En koken? Dat hoef je niet te doen. Geniet van het diner dat wordt geserveerd met natuurlijke, Karintische gerechten. Lekker aanschuiven en gezellig samenzijn met je reisgenoten! Wat wil je nog meer?

Beleef een sprookjesachtig winteravontuur tijdens de voorjaarsvakantie tijdens deze eenoudervakantie naar de Weissensee. Boek vandaag nog!

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen