NieuwsFeest!! Eenoudervakantiegids.nl is helemaal vernieuwd!

Boek nú, betaal later

Feest!! Eenoudervakantiegids.nl is helemaal vernieuwd!

Feest!! Eenoudervakantiegids.nl is helemaal vernieuwd!
26 jan. 2017

Feest!! Eenoudervakantiegids.nl is helemaal vernieuwd!

Het is feest bij ons, want Eenoudervakantiegids.nl is helemaal vernieuwd! En dat goede nieuws willen wij graag met jou delen. We hebben er lang naar uitgekeken en meer dan een jaar aan gewerkt, maar het resultaat mag er zijn.

Wat is er nieuw? Belangrijk voor alle ouders is de groepsinfo, die je vindt onder de tab 'data, prijzen en groepsinfo'. Hier kun je precies zien wat de leeftijd van de eenouders en van de kinderen is. En ook of de ouders uit Belgie komen. En is de groepsinfo al wat langer geleden geactualiseerd? Dan vraag je 'm heel gemakkelijk even opnieuw aan en ontvang je een mail als de groepsinfo is bijgewerkt.

Maar er is meer vernieuwd! Zo kun je nu heerlijk op de bank genieten van onze vakanties op je smartphone of tablet. Eenvoudig zoeken en boeken. Wel zo gemakkelijk. En lees ook vooral de reviews van andere alleenstaande ouders over de vakantie. Deze zijn (nu) nog niet bij alle vakanties beschikbaar, maar bij een aantal al wel dankzij jouw review. Want wie kan het verhaal over een eenoudervakantie nu beter vertellen dan de ervaren ouders aan andere ouders?!

De vakanties hebben nu ook icoontjes, zodat je snel kunt zien of het bijvoorbeeld een zonvakantie, een wintersport vakantie, een actieve of avontuurlijke vakantie is. En ook bij het verblijf zie je aan de icoontjes snel of je aan zee verblijft, of er een zwembad is, misschien welness en of je kunt beschikken over wifi.

Wij wensen je veel plezier met onze nieuwe site. Wij zijn er blij mee en we hopen jij ook. Merk je dat iets niet goed werkt zoals het is bedoeld? Dan zijn wij blij met een berichtje naar klantenservice@eenoudervakantiegids.nl of met een telefoontje. En natuurlijk staat ons team klaar om je vragen over onze vakanties te beantwoorden of je te adviseren.

Met hartelijke groet van het team van Eenoudervakantiegids.nl.

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen