NieuwsBoek vroeg en voorkom teleurstelling!

Boek nú, betaal later

Boek vroeg en voorkom teleurstelling!

Boek vroeg en voorkom teleurstelling!
13 feb. 2017
Rubriek(en):

Boek vroeg en voorkom teleurstelling!

Elk jaar krijgen wij weer veel telefoontjes van alleenstaande ouders die graag willen weten of een vakantie doorgaat en of er al vriendjes of vriendinnetjes voor hun kinderen geboekt staan. Uiteraard een begrijpelijke vraag, maar wij als team breken ons hoofd over een oplossing voor het dilemma dat elk jaar in het voorseizoen ontstaat. Daarom leek het mij goed om het hier met je te delen.

Hoe werkt het? De eenoudervakanties komen zo in de loop van december en januari op Eenoudervakantiegids.nl te staan en dan beginnen de boekingen binnen te druppelen. Maar je begrijpt, in het begin vind je die ouders en kinderen bijna niet terug op ál die vakanties met even zovele vertrekdata. Vandaag tellen we maar liefst 795 verschillende vakantieweken, dus ook 795 verschillende groepen met duizenden kinderen. Geweldig he!

Veel ouders durven pas te boeken als er ook leeftijdsgenootjes staan. Uiteraard wil je die zekerheid voor je kids, maar weet je dat al die ouders wachten op hetzelfde?! Jullie wachten dus op elkaar, terwijl juist de stoere vroegboekers de leeftijdsgenootjes voor hun kinderen aantrekken!! Ga jezelf maar na, staan er al kinderen die qua leeftijd aansluiten bij jouw kinderen dan boek je ook. Maar boek jij vroeg, dan trek jij die leeftijdsgenootjes weer aan....en zo gaan we door. Dus....we zijn op zoek naar meer stoere vroegboek ouders!!

Want je kunt dus écht met een gerust hart vroeg boeken, want jouw kinderen trekken vanzelf de juiste leeftijdsgenootjes aan. En zo wordt het een sneeuwbaleffect tussen de ouders die vroeg boeken en de ouders die volgen. Maar de vroegboekers hebben 1e keus en zekerheid, want een reis kan zomaar plotseling volgeboekt zijn. En veel eenouders delen de vakanties met hun ex-partner, die ook zijn vakantie nog moet regelen. Dus begin tijdig met regelen en laat je kans niet voorbij gaan, omdat je denkt dat het nog wel even kan. Die zekerheid kunnen wij nooit geven.

Ons advies? Boek tijdig om teleurstelling voor jou en je kinderen te voorkomen! Na 14 jaar ervaring weten wij, dat het altijd lukt met die speelkameraadjes. En mocht het nu in een heel uitzonderlijk geval kort voor vertrek niet aansluiten qua leeftijd, neem dan contact op met ons team zodat wij naar een oplossing kunnen zoeken.

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen