NieuwsLekker actief in je vakantie!

Boek nú, betaal later

Lekker actief in je vakantie!

Lekker actief in je vakantie!
17 jan. 2017

Lekker actief in je vakantie!

Ben je het type voor een heerlijke ongedwongen zonvakantie, maar wil je het ook combineren met leuke activiteiten met je kinderen? Kijk dan eens bij onze eenoudervakanties met het reisthema 'actief'.

Er zijn vakanties waar je vooraf of ter plaatse een activiteitenpakket kunt boeken. Soms zijn het activiteiten voor de kinderen onderling, maar er zijn ook hele leuke sportieve bezigheden die je met je kinderen samen kunt doen. Er zijn vaak groepen voor de kleintjes en voor de 13+ kinderen. Als zij lekker bezig zijn, dan heb jij ook even de tijd voor jezelf en je kunt ook volop genieten van de activiteiten die je samen met je kinderen doet.

En ook bij actieve vakanties geldt het motto 'niets moet, niksen mag', want het is weliswaar een groepsvakantie met alleenstaande ouders maar je bepaalt zelf hoeveel of hoe weinig je met de groep samen doet. Het is immers jullie vakantie.

Ontmoeten van andere ouders in een leuke setting gaat iets sneller bij een actieve eenoudervakantie. Op een ongedwongen manier ben je lekker actief bezig met je kinderen. Vooral vaders kiezen vaak voor een vakantie met het thema 'actief' of 'outdoor'. Wat je ook kiest, bij elke eenoudervakantie ga je een fijne tijd met je kinderen beleven.

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen