NieuwsEenoudervakantie met gelijkgestemdengarantie? Uiteraard!

Boek nú, betaal later

Eenoudervakantie met gelijkgestemdengarantie? Uiteraard!

Eenoudervakantie met gelijkgestemdengarantie? Uiteraard!
4 mrt. 2019

Eenoudervakantie met gelijkgestemdengarantie? Uiteraard!

Eenoudervakanties zijn zo'n 16 jaar geleden spontaan ontstaan en niet meer weg te denken uit het vakantieaanbod. Groepsreizen met eenoudergezinnen zijn populair en dat is niet voor niets.

Elke eenoudervakantie met gelijkgestemdengarantie
Al ver voor de vakantie weet de alleenstaande vader of moeder al dat de kinderen zich prima zullen vermaken met leuke speelmaatjes, want er zullen volop leeftijdsgenootjes zijn. Voor de kinderen is het een feest van herkenning. Allemaal kinderen met 1 ouder. De kinderen en de alleenstaande ouders zijn geen uitzondering, want de groep is gelijkgestemd; allemaal alleenstaande ouders met kinderen. Zo heeft elke eenoudervakantie dus vanzelf altijd gelijkgestemdengarantie :-)

De vakantie begint bij de reis met de bus, vliegtuig of met de eigen auto. Soms al tijdens de reis en direct bij aankomst maken de kinderen snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en dat geeft de ouders de tijd voor contact met elkaar. Al snel wordt er dan met elkaar het een en ander ondernomen, een glaasje gedronken, gaat men er met elkaar op uit, wordt er samen gegeten en nagetafeld. En het motto 'niets moet, alles kan en niksen mag' maakt deze groepsreis tot de ideale vakantie voor eenoudergezinnen. 

Reisbegeleiding
Een belangrijk onderdeel van een eenoudervakantie en de 'smeerolie van de groep' is de reisbegeleiding. Een ervaren man of vrouw die 24/7 aanwezig is, het aanspreekpunt is voor vragen, indien nodig hulp biedt of regelt, zorg draagt voor de sfeer in de groep, de locatie en de omgeving kent, weet wat er te beleven is, weet waar je lekker kunt eten en die kleine probleempjes oplost. Ogenschijnlijk misschien niet zo nodig, maar soms ontzettend belangrijk.

Vind jij dit ook belangrijk? Wij ook en daarom hebben alle vakanties op Eenoudervakantiegids.nl deze 24/7 reisbegeleiding. Zo kunnen jij en je kinderen zorgeloos vakantie vieren!

Beijk hier alle beschikbare eenoudervakanties

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen