NieuwsEenoudervakantie Rovinj, Kroatie

Boek nú, betaal later

Eenoudervakantie Rovinj, Kroatie

Eenoudervakantie Rovinj, Kroatie
15 mei 2011
Rubriek(en):

Eenoudervakantie Rovinj, Kroatie

De eenoudervakantie naar Rovinj in Kroatië is populair bij veel alleenstaande ouders die graag kamperen. De mooie 3* Camping Amarin ligt direct aan het strand en heeft een groot zwembad met waterglijbaan. En dat maakt deze eenoudervakantie vooral geschikt voor kinderen van 6 tot 18 jaar.

Het kristalheldere zeewater nodigt uit tot diverse watersporten. Naast zwemmen en snorkelen kun je er perfect kanoën, surfen en waterfietsen. Wil je iets cultureels ondernemen? Vanuit de camping worden er dagtochten georganiseerd naar Venetië en de Plitvice Meren. Wil je het dichter bij huis houden? Dan kun je een fiets huren om het achterland met zijn historische en schilderachtige plaatjes te ontdekken.

Terwijl de jongere kinderen zich vermaken met de activiteiten van het  enthousiaste Sun en Fun team, kun jij je lekker met de watertaxi naar Rovinj laten brengen of juist heerlijk rustig voor de tent een boek lezen.

Zie je op tegen de reis? Dat hoeft helemaal niet hoor, want je boekt gewoon de bus of het vliegtuig direct bij. Kijk maar op de pagina 'data & prijzen' op Eenoudervakantiegids.nl

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen