NieuwsEenoudervakantie Frankrijk, Mimizan Plage

Boek nú, betaal later

Eenoudervakantie Frankrijk, Mimizan Plage

Eenoudervakantie Frankrijk, Mimizan Plage
29 mei 2011

Eenoudervakantie Frankrijk, Mimizan Plage

Deze eenoudervakantie naar Mimizan Plage in Frankrijk is de ideale vakantie voor ouders en kinderen tussen 8 en 19 jaar die dol zijn op water en watersporten?

Je compleet ingerichte tent staat op camping De la Plage, gelegen in het duinengebied op 800 m van het fijne zandstrand en op 300 meter van het centrum van Mimizan Plage. Lekker dichtbij dus. Het enthousiaste Sun & Fun team beleeft met je kinderen allerlei avonturen, terwijl  jij lekker tot rust komt op een terrasje in Mimizan Plage of een proefles bodyboarden neemt. Maar natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om samen met je kind(eren) activiteiten te doen, zoals een excursie naar het Spaanse San Sebastian. Heerlijk tapas eten en slenteren door de klinkerstraatjes.

Mimizan Plage is favoriet om te genieten van het surfen en de relaxte sfeer. Kinderen van 13+ kunnen er dan ook leren surfen. Maar Mimizan is veruit één van de fijnste vakantiebestemmingen in Frankrijk! Mimizan ligt aan de Atlantische kust, heeft brede zandstranden en je kunt er uitgaan tot in de late uurtjes. Geniet van de Franse keuken in één van de vele restaurantjes in Mimizan Plage, variërend van visrestaurants, pizzeria’s tot traditionele Franse lokalen. Een avondje uit? Mimizan Plage biedt voldoende mogelijkheden om de avond plezierig af te ronden.

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen