NieuwsAlleenstaande ouder vakantie Santa Susanna, Spanje

Boek nú, betaal later

Alleenstaande ouder vakantie Santa Susanna, Spanje

Alleenstaande ouder vakantie Santa Susanna, Spanje
5 mrt. 2011

Alleenstaande ouder vakantie Santa Susanna, Spanje

De alleenstaande ouder vakantie naar Santa Susanne in Spanje biedt ouders een super locatie aan de Spaanse kust om gezellig en zorgeloos vakantie te vieren samen met een leuke groep andere eenoudergezinnen.

Tijdens deze all inclusive vakantie aan de Costa Brava geniet je samen met je kroost van een ontspannen en ongedwongen vakantie. Je kinderen spelen samen met hun nieuwe vriendjes op het strand of bij het zwembad, terwijl jij in je lekkere ligstoel geniet van de zon, een heerlijke cocktail en een goed boek of gesprek! De reisbegeleiding zorgt voor een compleet programma en leuke activiteiten voor jou en je kinderen zodat jij zorgeloos kunt genieten. Tijdens deze ontspannen strandvakantie doen jij en je kids wat je leuk vindt en wat je uitkomt, altijd goed!

Het eenvoudige, maar sfeervolle 3* all inclusive hotel heeft een geweldige ligging direct aan het strand en in het centrum van Santa Susanna. Malgrat de Mar is gemakkelijk via de boulevard te bereiken en ligt op ca. 1 km afstand van het hotel. De verzorgde kamers beschikken over een bad/douche met toilet, tv, balkon/terras met zeezicht. Wil je meer weten over deze all inclusive vakantie? Kijk dan op Eenoudervakantiegids.nl

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen