NieuwsEenoudervakanties Nederland zomer 2020

Boek nú, betaal later

Eenoudervakanties Nederland zomer 2020

Eenoudervakanties Nederland zomer 2020
29 apr. 2020

Eenoudervakanties Nederland zomer 2020

Gaan we deze zomer nog op eenoudervakantie? Kan dat met een groep alleenstaande ouders en kinderen? En waar kunnen we dan naartoe? Vanaf wanneer zouden we dan kunnen boeken? Dit is een greep uit de vele vragen die wij de afgelopen periode hebben gekregen en waarop ook wij het antwoord nog niet kunnen geven.

We leven met elkaar in een sterk veranderde wereld, waar de zorg voor ieders gezondheid, voor elkaar en tegelijk voor behoud van werkgelegenheid overheerst. Een wereld waarin er grote zorgen zijn, verdriet om het verlies van dierbaren, verlies van werk of eigen bedrijf, maar waar ook hele mooie positieve initiatieven worden ontplooid. We werken veelal thuis, kinderen leren online en zij mogen binnenkort (deels) weer naar school en vanaf vandaag weer naar hun sportclub. Zo wordt er een begin gemaakt om langzaamaan weer uit de intelligente lockdown te komen. 

Wij verwachten dat eenoudervakanties in Nederland op recreatieparken en campings deze zomer, met enige aanpassingen, mogelijk worden gemaakt. Zo kunnen onze eenouders en kinderen dan toch met elkaar genieten van een ontzorgde vakantie. In Nederland hebben wij op dit moment 2 geweldige recreatieparken met een apart veld voor onze eenoudergezinnen.

Al jarenlang genieten onze eenouders op Recreatiepark 't Zand in Alphen in een safaritent, tentlodge of met eigen tent of caravan van een geweldige vakantie met een eigen theater en gelegen aan een eigen recreatieplas 't Zand. Alle tenten en de caravans of vouwwagens staan bij elkaar op hetzelfde veld. In het midden is er een centrale tent om elkaar met de koffie of een gezellig drankje te ontmoeten. Dit jaar natuurlijk wel met respect voor de geldende richtlijnen van onze anderhalve meter maatschappij. Op 't park is veel te beleven en het ligt dichtbij De Efteling en Safaripark de Beekse Bergen.

Nieuw is onze avontuurlijke en actieve eenoudervakantie in Enschede, Twente. Ieder eenoudergezin krijgt zijn eigen sfeervol ingerichte bell-tent. Hier in Twente wacht jullie een avontuurlijke vakantieweek vol met leuke activiteiten. De kinderen leren een kampvuur maken om te gebruiken voor het bakken van pannenkoeken, pizza’s, brood en marshmallows. We gaan vlotten bouwen, hebben een speurtocht en zoeken verfrissing in het zwembad.
Boek deze vakantie nu zonder aanbetaling en betaal de vakantie pas als het zeker is dat je kunt vertrekken.

We kijken met elkaar uit naar de vakanties en hopen dat we na 10 mei meer zullen weten over wat er wel en niet mogelijk is. Ons advies is om bij helderheid over de mogelijkheden zo snel mogelijk te boeken, want de run op vakanties zal groot zijn en we stellen jullie niet graag teleur. We houden je op de hoogte. Heb je vragen, bel ons dan gerust. We zitten voor je klaar.

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen