NieuwsEenoudervakantie Belgische Ardennen: volop outdooractiviteit

Boek nú, betaal later

Eenoudervakantie Belgische Ardennen: volop outdooractiviteit

Eenoudervakantie Belgische Ardennen: volop outdooractiviteit
8 mei 2019
Rubriek(en):

Eenoudervakantie Belgische Ardennen: volop outdooractiviteit

Op zoek naar een eenoudervakantie met veel buitensport en niet te ver van huis? Ga voor een eenoudervakantie in de Ardennen en doe mee aan de outdooractiviteiten!

Eenoudervakantie in de prachtige Ardennen
Ben je op zoek naar een actieve eenoudervakantie? Houd je ervan veel buiten in de natuur te ondernemen? Een eenoudervakantie in de Ardennen is dan echt iets voor jou! Hier verblijf je midden in de ongerepte natuur, in een bosrijke en heuvelachtige omgeving. De camping beschikt over meerdere teams die allerlei toffe outdooractiviteiten organiseren. En dat alles in een fijne en ongedwongen sfeer. Hier kun je samen met je kind(eren) en andere eenouders genieten van een heerlijke actieve eenoudervakantie!

Volop outdoorplezier en avontuur bij de camping
Zijn je kinderen en jij echte outdoorliefhebbers? Dan is de camping van onze eenoudervakantie in de Ardennen ideaal! Deze camping is namelijk speciaal voor outdoorgasten ingericht. Er worden bijvoorbeeld veel activiteiten georganiseerd door het enthousiaste team van de camping. Zo kun je vlotten bouwen en varen, een kampvuur maken, mountainbiken, kanovaren en survivallen. Verder kun je leren klimmen en abseilen in een voormalige steengroeve. Voor kleinere kinderen is er zelfs een apart animatieteam!

Verblijf in een Feel Good Lodge
Heb je even geen zin in actie? Dan kun je rustig bijkomen op het strandje bij de rivier, op het terras of in de bar. Óf je trekt je natuurlijk even terug in je eigen Feel Good Lodge. Inderdaad, op deze camping kun je een comfortabele lodge huren waarin je heerlijk tot rust kunt komen na alle buitensportactiviteiten. De lodges hebben fraai uitzicht op de rivier en staan naast elkaar in een eenouder-laantje.

Ga er op uit!
De camping ligt vlakbij de dorpjes Remouchamps en Aywaille in het hart van de Belgische Ardennen, midden in de natuur en pal aan de Amblève-rivier. Aantrekkelijke attracties voor dagtrips zijn er genoeg. Wat te denken van bijvoorbeeld de grotten van Remouchamps of het safaripark Monde Sauvage? Het toeristische Aywaille, de thermen van Spa, Plopsaland en de watervallen van Coo zijn andere bezienswaardigheden dichtbij de camping. En dat allemaal op korte afstand vanuit Nederland. Hier in de Belgische Ardennen ben je snel, maar je bent er wél echt even helemaal tussenuit! Iets voor jou en je gezin?

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen