NieuwsActieve en betaalbare eenoudervakantie op Strand Maaslanden

Boek nú, betaal later

Actieve en betaalbare eenoudervakantie op Strand Maaslanden

Actieve en betaalbare eenoudervakantie op Strand Maaslanden
19 mei 2019

Actieve en betaalbare eenoudervakantie op Strand Maaslanden

Als je op zoek bent naar een gezellige en actieve eenoudervakantie in een prachtig Nederlands natuurgebied, dan is Strand Maaslanden een topper. 

Strand Maaslanden, voor actieve eenoudervakanties
Ben je op zoek naar een gezellige en actieve eenoudervakantie? En prefereer je niet ver te reizen? Een eenoudervakantie op Strand Maaslanden is dan echt iets voor jou. Omringd door de natuur van Rivierengebied De Gouden Ham vertoef je op één van de mooiste plekjes van Nederland. En dat op een camping op een schiereiland, met eigen strand en beachhouse. Bijna volledig omgeven door water, dus heerlijk rustig gelegen. Wat wil je nog meer?

Volop activiteit en ontspanning
Rondom Strand Maaslanden is werkelijk van alles te doen. Zowel op het water als op het land. Actieve bezigheden als waterspelen, voetbal, volleybal, kanoën, obstacle runs en wandelen door de weilanden zijn altijd mogelijk. In het hoogseizoen worden er zelfs extra activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan een animatieteam dat dingen organiseert als spooktochten, puzzeltochten, zeskampen, bingo’s en karaoke. Mogelijkheden voor ontspanning zijn er natuurlijk ook. Ga bijvoorbeeld voor een drankje naar de bar of geniet op het eigen strand van de camping. Kortom: meer dan genoeg vermaak voor jong en oud!

Comfortabele huurtent als uitvalsbasis
Tijdens je verblijf kun je uiteraard gebruikmaken van alle faciliteiten die de camping te bieden heeft. Zo verblijf je in een zeer comfortabele huurtent. Voordeel daarvan is dat het je een heleboel bagage scheelt. Bovendien begint je vakantie direct bij aankomst; je hoeft immers niet je kampeermiddel op te zetten of te plaatsen. Verder bevinden zich in de directe omgeving een aantal dorpjes waar je boodschappen kunt doen of van een zonnig terras kunt genieten. Je leest het al, op en rond Strand Maaslanden ontbreekt het je nergens aan. Kom ook en ontdek het samen met je kind(eren) en andere eenoudergezinnen!

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen