NieuwsEenoudervakantie in het o, zo mooie Oostenrijk

Boek nú, betaal later

Eenoudervakantie in het o, zo mooie Oostenrijk

Eenoudervakantie in het o, zo mooie Oostenrijk
26 apr. 2019

Eenoudervakantie in het o, zo mooie Oostenrijk

Lekker ravotten, doerakken en donderstenen met je kids en andere, leuke eenoudergezinnen doe je in het prachtige Steiermark gebied in Oostenrijk. De prachtige natuur, omringd door maar liefst 70 meren biedt de perfecte locatie voor de echte avonturiers onder ons. Zie je jezelf al kanoën, raften, abseilen en zwemmen met de kids? Het zijn onvergetelijke avonturen. Natuurlijk kan je ook bergbeklimmen, of een tour maken met de kabelbaan naar de top van de Tauplitzalm. Let’s go outside!  

Van actieve avonturen tot pure ontspanning
Tauplitz is bij uitstek het gebied voor leuke activiteiten en pure ontspanning in een wonderlijke omgeving. Voor zowel de kids als de ouders de ideale ingrediënten. Door alle leuke activiteiten is er binnen no time een heerlijk groepsgevoel. Gezelligheid troef. Zeker met al die gezellige terrasjes en restaurantjes erbij. De kinderen vermaken zich 100% in dit speelparadijs. Zo heb jij even lekker de tijd voor jezelf en het beter leren kennen van de andere alleenstaande ouders. 

Het stadje Hallstatt
Op ongeveer 30 km van Tauplitz ligt het stadje Hallstatt. Dit sfeervolle stadje staat bekend om de zogenaamde Hallstatt-cultuur. Deze cultuur is door Unesco op de lijst van werelderfgoed geplaatst. Een prachtige bezienswaardigheid voor het hele gezin. Met als hoogtepunt de indrukwekkende zoutmijnen.

De zoutmijnen
In de zoutmijnen is goed te zien hoe met vroeger werkte. Voor de kids zijn er lange glijbanen, waarmee de medewerkers zich vroeger ondergronds verplaatsten. Op één van de glijbanen is een snelheidsmeter aangebracht. Hoe hard gaat jouw kind over de glijbaan?  

Voor ouders en kinderen
Alle omringende activiteiten zijn op een prettige afstand van elkaar. Even lekker shoppen voor de mama’s in Hallstatt en in de middag een verfrissende duik met de kids in de nabij gelegen meren. Wellicht dat de papa’s ondertussen een biertje drinken op het terras. Je zal verbaasd zijn hoe snel de kinderen nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken. Welkom in Tauplitz; de perfecte plek om samen met je kinderen weer ouderwets buiten te spelen! Zijn jullie erbij?

Boek vandaag nog!

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen