NieuwsBoek tijdig om teleurstelling te voorkomen

Boek nú, betaal later

Boek tijdig om teleurstelling te voorkomen

Boek tijdig om teleurstelling te voorkomen
10 jun. 2017

Boek tijdig om teleurstelling te voorkomen

Al vanaf januari beginnen we er mee om onder alle mails en in alle gesprekken met onze eenouders aan te geven dat het belangrijk is om tijdig te boeken. Is dat een eerlijk advies of een commercieel praatje?

We weten dat er bij eenoudergezinnen vaak overleg tussen de beide partners nodig is om te komen tot een goede verdeling van de vakantie. Het komt vaak voor, zeker bij partners die recent gescheiden zijn, dat het een tijd duurt voordat de ouders hier samen uit zijn. Vaak tot grote frustratie van een van de ouders. Al die tijd kan er immers geen vakantie geboekt worden.

Maar ook ouders die wél weten wanneer ze met de kinderen op vakantie willen, boeken toch steeds later en dat brengt een groot risico met zich mee. Ben je gebonden aan de weken die je met je partner hebt afgesproken, dan ben je beperkt in je keuzes. Vallen die weken dan ook nog in het hoogseizoen, waarin alle regio's tegelijk vakantie hebben, dan heb je al vroeg in het jaar nog maar weinig keuze. En je wilt toch immers wel graag kiezen waar je naartoe wilt, wanneer en wat je graag wilt doen in je vakantie. Of misschien wil je juist een extra bijzettentje, of een grotere tent, misschien wil je vliegen of gebruik maken van die vakanties die aangenaam geprijsd zijn?

En natuurlijk wil je zeker weten dat je kinderen leeftijdsgenootjes hebben op vakantie. Maak je daarover geen zorgen. Met 20 tot 30 tenten per kampeerweek, zijn er vast en zeker leeftijdsgenootjes voor je kinderen. En boek jij als eerste? Dan komen er vanzelf ouders met kinderen in dezelfde leeftijd die ook boeken, dus neem het initiatief om echt tijdig te boeken dan volgt de rest van de ouders vanzelf.

Wacht je wellicht op een last-minute aanbieding? Eenoudervakanties kennen zelden last-minute aanbiedingen, want het zijn groepsreizen die vooraf ingekocht zijn voor een vaste prijs. En als het al voorkomt, geldt dat meestal alleen in de eerste en de laatste week van de schoolvakanties, omdat dan de eerste of de laatste regio in Nederland vakantie heeft.

Vertrouw op ons eerlijke advies om jullie vakantie tijdig te zoeken en te boeken, want het komt nog elk jaar te vaak voor dat ouders met hun kinderen hun ideale vakantie hebben gevonden en die reisperiode plotseling is volgeboekt. Tijdig boeken kan een grote teleurstelling voor jou en je kind(eren) voorkomen!

Het hoogseizoen staat voor de deur en er zijn nu nog enkele vertrekdata beschikbaar. Kies de eenoudervakantie die het beste bij jullie past en boek zo snel mogelijk om teleurstelling te voorkomen.

We wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie en horen graag hoe het is geweest.

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen