NieuwsVoor het eerst op eenoudervakantie?!

Boek nú, betaal later

Voor het eerst op eenoudervakantie?!

Voor het eerst op eenoudervakantie?!
24 feb. 2017

Voor het eerst op eenoudervakantie?!

Durf jij het aan om met je kinderen voor het eerst mee te gaan met een groepsreis met alleenstaande ouders? Het is een hele stap, zo'n eerste keer. Na zo'n 14 jaar ervaring met het organiseren van deze eenoudervakanties, weten we welke drempels ouders ervaren. En we helpen graag om deze drempels over te komen, want een eenoudervakantie is echt een hele leuke vakantie voor ouders én voor de kinderen.

Veel alleenstaande ouders kiezen voor hun eerste vakantie alleen met de kinderen voor een vakantie in Belgie of Nederland. Een hele begrijpelijke en voor de hand liggende keuze. Want hoe fijn is het voor de kinderen, dat ze snel op hun vakantiebestemming zijn, vaak met de eigen auto kunnen reizen en omringd zijn met ouders en kinderen in een land waar ze hun eigen taal kunnen spreken.

Denk jij er ook over om in Nederland te blijven? Dan is bijvoorbeeld een vakantie op Recreatiepark 't Zand een aanrader. Het park is gelegen tussen Tilburg en Breda en ligt in een mooi bos, waar de kinderen heerlijke kunnen ravotten. In het midden van het park ligt een prachtig groot zwemmeer, waar ze niet alleen kunnen zwemmen en spelen, maar ook met een opblaasbootje mogen varen. 's Morgens is er de Kidsclub voor de kinderen tot 12 jaar, maar er zijn ook volop activiteiten voor de 13+ kinderen. Even geen zin om te koken? Eet dan voor een betaalbare prijs gezellige bij 'Bij Ons Thuis' of een lekker frietje. En wat te denken van het pannekoekenfeest, waar de vaders voor iedereen de pannekoeken bakken?! Aan de Brabantse gezelligheid zal het je hier in Alphen niet ontbreken.

Op 't Zand staat er een volledig ingerichte Safaritent of huurtent voor je klaar, maar je kunt ook met je eigen tent, vouwwagen of caravan komen. Alle tenten en caravans staan bij elkaar met in het midden twee gezellige tenten waar koffie geschonken wordt, een wijnproeverij gehouden wordt en je gezellig met elkaar kunt vertoeven. Op z'n Brabants met een kop koffie of een lekker wijntje. En dit alles natuurlijk onder de begeleiding van een Brabantse gastvrouw die jullie met raad en daad en vooral veel gezelligheid een fijne vakantie bezorgt.

En onthoud dat voor alle eenoudervakanties van Eenoudervakantiegids.nl geldt 'alles mag, niks moet en niksen mag' want het is immers jullie vakantie, dus vul de vakantie in naar jullie persoonlijke behoefte. Gun jezelf en je kinderen even een adempauze en ga ook mee op deze of een van de andere eenoudervakanties. Neem de drempel en ervaar zelf hoe gezellig het zal zijn. Graag tot ziens op een van onze vakanties en bel gerust naar ons team, leg je twijfels of vragen neer en we helpen je graag!

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen