NieuwsEenoudervakantie op heus landgoed

Boek nú, betaal later

Eenoudervakantie op heus landgoed

Eenoudervakantie op heus landgoed
19 jan. 2011

Eenoudervakantie op heus landgoed

Logeren in een heus landhuis op een landgoed alleen voor een leuke groep eenoudergezinnen. Dat spreekt kinderen van groot tot klein tot de verbeelding. Deze prachtige en inspirerende omgeving voor ouders en kinderen, zal iedereen een onvergetelijke vakantie bezorgen.

Volop ruimte, rust, inspiratie, leuke ontmoetingen en een perfecte verzorging voor alle 1-ouders. Tijdens deze eenoudervakantie heb je als ouder de zekerheid dat je kind(eren) de tijd van hun leven hebben. Onder het genot van het Franse zonnetje,  een eigen zwembad voor de deur, ravotten in de natuur en hun grenzen kunnen verkennen in de veilige omgeving van het landhuis. Dit alles in de zekerheid van het wakend oog van de eenouders en het team van Le Roc Foucaud.

Bij aankomst wordt je verwelkomt met een welkomstdrankje. De bedden staan opgemaakt voor je klaar en deze week hoef jij je geen zorgen te maken over ontbijt of diner, want ook daar wordt voor gezorgd.  Dat is de luxe waar je als eenouder zo naar verlangt. Even niet te hoeven denken wat er gegeten moet worden en niet te hoeven koken. Gewoon ’s avonds aanschuiven en genieten van de verwennerij onder het genot van een Frans glaasje witte of rode wijn. Wat wil je als eenouder nog meer? En de prijs? Die valt reuze mee.

Heb je een eigen tent of caravan? Ook dan ben je welkom om aan te sluiten bij de groep alleenstaande ouders die op Le Roc Foucaud de tijd van hun leven beleven. Ervaar het zelf!

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen