NieuwsWe mogen weer naar Italie en Oostenrijk

Boek nú, betaal later

We mogen weer naar Italie en Oostenrijk

We mogen weer naar Italie en Oostenrijk
9 jun. 2021

We mogen weer naar Italie en Oostenrijk

Wat een goed nieuws dat we vanaf morgen 10 juni ook weer naar Italie en Oostenrijk op vakantie mogen. Buitenlandse zaken heeft het reisadvies aangepast van oranje naar geel.

Ga je ook mee met onze eenoudervakantie italië naar Briatico in Calabrie? Hier geniet je zorgeloos van een Italiaanse zonvakantie met je kinderen in een 3* all inclusive hotel vlakbij het strand, mét zwembad en animatieteam Ook de reisleiding is aanwezig en spreekt Nederlands.

Er is genoeg te beleven: lekker kanoën, Suppen, een toffe boottocht en het centrum van Tropea bezoeken. Natuurlijk mogen de Italiaanse ijsjes en pizza's niet ontbreken.

Elk jaar gaan we weer naar Tauplitz, in het Oostenrijkse Steiermark, voor onze eenoudervakantie Avontuurlijk Genieten Tauplitz. Hier kun je actief genieten in de bergen, een middagje suppen, hiken, naar de gletsjer of genieten aan het meer: er is van alles te beleven. En er mag altijd 1 kind gratis mee op vakantie!

Aarzel je om te boeken? Mocht het reisadvies toch weer veranderen, dan krijg je altijd binnen 14 dagen de betaalde reissom weer terug.

Denk er voor je vakantie aan om Nederland Wereldwijd te checken voor de laatste informatie over je vakantieland. Ga goed voorbereid op vakantie met je kinderen.

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen