NieuwsVeilig boeken bij Eenoudervakantiegids.nl

Boek nú, betaal later

Veilig boeken bij Eenoudervakantiegids.nl

Veilig boeken bij Eenoudervakantiegids.nl
5 apr. 2018

Veilig boeken bij Eenoudervakantiegids.nl

Elk jaar doorlopen wij weer allerlei procedures om onze certificering bij Thuiswinkel Waarborg te behouden. Zo weten wij al vanaf 2011 dat wij aan alle wettelijke eisen voldoen en een betrouwbare partner zijn voor ouders die bij ons een fijne eenoudervakantie boeken.

Naast de juridische toetsing, vindt er ook een financiële monitoring plaats, zodat je weet dat wij ook financieel een gezonde reisorganisatie zijn. De veiligheidsscan controleert Eenoudervakantiegids.nl op eventuele beveiligingslekken, zodat je je vakantie volledig veilig online boekt.

Met de zomer in het vooruitzicht en al veel eenoudervakanties met vertrekgarantie is dit nog een extra zekerheid dat je vakantie doorgaat. Boek wel tijdig, want we stellen je niet graag teleur. Heb je graag advies, wil je even overleggen of wil je graag telefonisch bij ons boeken? Bel onze vakantiespecialisten, zij helpen je graag.

Vandaag genieten wij van een gebakje bij de koffie, want wij hebben bericht van Thuiswinkel.org ontvangen dat we alle toetsingen met succes doorlopen hebben. Yeahhh!!! En zeg nou zelf, een gebakje van Robert van Beckhoven, onze buurman en bekend van 'Heel Holland bakt' is een goede reden om iets te vieren toch?!

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen