NieuwsEenoudervakanties aan de Italiaanse meren

Boek nú, betaal later

Eenoudervakanties aan de Italiaanse meren

Eenoudervakanties aan de Italiaanse meren
26 mrt. 2018
Rubriek(en):

Eenoudervakanties aan de Italiaanse meren

Denk jij bij italië ook direct aan overheerlijke pizza's en ijsjes die je doen watertanden? Aan lange zwoele zomeravonden met een goed glas Italiaanse wijn, olijven en een heerlijk stukje kaas? Aan goed gezelschap van andere eenouders en leeftijdsgenootjes voor je kinderen? Ga deze zomer dan ook mee met onze eenoudervakanties naar Italië!

Je kunt zorgeloos kamperen in een volledig ingerichte tent op een speciaal eenouderveld op de camping. Dat kan aan de Toscaanse kust, het Idromeer of aan het Gardameer. Op onze campings is contact snel gemaakt, want de tenten staan allemaal bij elkaar. Ze staan op voldoende afstand voor je privacy en dichtbij genoeg voor gezelschap met andere alleenstaande ouders en hun kinderen.

Is kamperen niet aan jou besteed? Dan zijn er ook luxere eenoudervakanties naar de eilanden Sardinië of Sicilië. Wat je ook kiest, alle vakanties naar Italië staan garant voor zon, ontspanning, watersport, gezelligheid, cultuur, natuur en avontuur in goed gezelschap. Dat laatste geldt uiteraard voor al onze eenoudervakanties.

Er zijn nú al veel weken volgeboekt, dus boek op tijd, want wij stellen je niet graag teleur.

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen