NieuwsOp actieve eenoudervakantie naar Friesland

Boek nú, betaal later

Op actieve eenoudervakantie naar Friesland

Op actieve eenoudervakantie naar Friesland
11 apr. 2021
Rubriek(en):

Op actieve eenoudervakantie naar Friesland

Ga deze zomer op eenoudervakantie in het waterrijke Friesland. Dichtbij het IJsselmeer en de Friese Meren vind je het dorpje Warns. Hier staat ons gezellige vakantiehuis op een camping mét zwembad. Jij en je kinderen verblijven hier in een eigen kamer met eigen sanitair. En voor het ontbijt wordt gezorgd. De perfecte locatie dus voor een gezellige vakantie met een groep alleenstaande ouders. Huur een bootje, ga kajakken suppen of leer zeilen. Gewoon relaxen aan het zwembad of een rondje langs de 13 plaatsen van de Elfstedentocht kan natuurlijk ook. In Friesland kan het allemaal!

Een bomvol programma
Tijdens de eenoudervakantie Zomers Avontuur aan de Friese meren maken wij er samen een fantastische vakantie van. Bij de welkomstbijeenkomst is er alle tijd om elkaar te leren kennen en te bespreken wat er deze week allemaal op het programma staat. Zo kunnen de kinderen zich uren vermaken in het klimbos, schatten gaan zoeken met een GPS, volleyballen, voetballen, fietsen in de omgeving, bootje varen, vissen of meedoen aan onze eigen Olympische estafette. Vanuit het dorpje Warns (dichtbij Stavoren), waar we deze week verblijven, kun jij je eigen Elfstedentocht organiseren. De mooie dorpen Sneek, Woudsend, Hindelopen en Koudum mogen zeker niet ontbreken.

Vakantiehuis de Weyde Blick
Het bijzondere aan deze vakantie is toch wel het verblijf. We verblijven deze vakantie namelijk in een vakantiehuis op een camping!

Ieder gezin heeft een eigen kamer met badkamer. Ontbijten doen we samen in de woonkamer of op het terras. Spelletjes en een lekkere BBQ mogen dan ook zeker niet ontbreken tijdens deze vakantie! Zin in verkoeling? Neem dan een duik in het zwembad op de camping.

Zijn jullie ook toe aan een heerlijke eenoudervakantie in het waterrijke Friesland? Boek op tijd zodat jullie verzekerd zijn van een plekje!

Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour.

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen