NieuwsGelukkig Nieuwjaar

Boek nú, betaal later

Gelukkig Nieuwjaar

Gelukkig Nieuwjaar
1 jan. 2021

Gelukkig Nieuwjaar

Graag wensen wij jou namens ons team alle goeds toe voor een gezond, gelukkig en liefdevol 2021. We hopen dat je op je eigen passende wijze hebt genoten van deze bijzondere jaarwisseling. 

We hebben 2020 achter ons gelaten en willen jou, ondanks alle beperkingen van de corona, bedanken dat je Eenoudervakantiegids.nl als klant trouw gebleven bent. Dat heeft ons enorm gesteund en daardoor hebben ook wij de moed erin gehouden. 

De laatste weken zijn we weer druk geweest met het toevoegen van nieuwe vakanties en daar gaan we de komende weken nog mee door. Fijn dat alweer zoveel eenouders optimistisch zijn en nu al boeken, omdat ze erop vertrouwen dat we deze zomer weer vakantie kunnen vieren. 

Hopelijk gaan we beetje bij beetje terug naar het oude vertrouwde leven. Wij duimen dat je in de zomer van 2021 van harte op vakantie kunt en weer onbezorgd kunnen genieten van de gezelligheid, de stralende gezichtjes van je kinderen en het ontmoeten van nieuwe mensen. Wij zijn er (bijna) klaar voor en ons team adviseert je graag. 

Met hartelijke groet,
Alexandra, Susanne, Dilara & Rineke

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen