NieuwsEenoudervakanties duur? Dat hoeft niet!

Boek nú, betaal later

Eenoudervakanties duur? Dat hoeft niet!

Eenoudervakanties duur? Dat hoeft niet!
8 apr. 2017

Eenoudervakanties duur? Dat hoeft niet!

De meivakantie en de lange zomervakantie zijn weer in aantocht. Een heerlijk vooruitzicht om even met je kinderen te genieten van een adempauze in het drukke bestaan. Even geen wekker, geen strakke planning maar 'go with the flow'. Vaak geeft de planning van de vakantieperiode stress, omdat er immers vaak met de ex-partner overleg nodig is wie de kinderen wanneer heeft. En wat doet hij of zij met de kinderen? Betrap jij je ook wel eens op de gedachte dat je je kids een fijne vakantie wilt bieden, omdat het allemaal al zo lastig is als kind van gescheiden ouders? Elke ouder wil toch vooral zijn kind gelukkig zien en zien stralen in zee, op het strand, spelend in de zon, ravottend in het bos met zijn nieuw gemaakte vriendjes en vriendinnetjes. Je gunt ze avontuurlijke verhalen die ze bij thuiskomst aan vriendjes, vriendinnetjes en klasgenootjes kunnen vertellen. Met dat vooruitzicht en met de focus op de kinderen boeken alleenstaande ouders een eenoudervakantie en zoeken dan ook lang naar de beste vakantie, passend bij hun budget en met de juiste leeftijdsgenootjes. En natuurlijk...ook graag met gezelligheid voor jou als ouder. Op Eenoudervakantiegids.nl vind je dit gegarandeerd!

Duurder?
We horen regelmatig dat eenoudervakanties duurder zijn. Dat klopt, een goed georganiseerde eenoudervakantie is vaak iets duurder dan een standaard vakantie. En dat komt omdat het ook geen standaard vakantie is en de schoolvakanties in het hoogseizoen vallen. In die periode liggen helaas alle prijzen fors hoger.

Wat is het verschil met een standaard vakantie?
Eenoudervakanties zijn groepsreizen met 24/7 reisbegeleiding, met leuke activiteiten, die deels inclusief zijn, en vrijwel altijd met een eigen animatieteam dat van elke vakantie een feest maakt voor ouders en kinderen. En toch kun je ook met een klein(er) budget een eenoudervakantie boeken, want met een eigen tent, vouwwagen of caravan kun je voor een klein bedrag ook op eenoudervakantie en sluit je aan bij de ouders die een ingerichte tent, safaritent of mobile home hebben geboekt. Heb je geen eigen kampeermateriaal? Misschien kun je het lenen? Of voor een gering bedrag tweedehands aanschaffen.

Delen met je ex?
Wist je dat er ook alleenstaande ouders zijn die een tweeweekse vakantie boeken en tussen hen verdelen? Zo blijven de kinderen gezellig op dezelfde plek met dezelfde vriendjes en vriendinnetjes en wisselen alleen de ouders. Ook een idee!

Heb je vragen of hulp nodig bij het kiezen van de beste vakantie voor jullie? Bel dan met ons team, we helpen je graag. Telefoon 085 90 22 002

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen