NieuwsAll inclusive genieten met alleenstaande ouders

Boek nú, betaal later

All inclusive genieten met alleenstaande ouders

All inclusive genieten met alleenstaande ouders
31 mrt. 2017

All inclusive genieten met alleenstaande ouders

Een all inclusive eenoudervakantie in een prachtig 4* of 5* resort is genieten van de luxe van een geheel verzorgde vakantie. Even niet bedenken wat je wilt eten, geen boodschappen hoeven te doen, vrijgesteld van koken en dus ook geen afwas. Een all inclusive vakantie bied jou en je kinderen de hele dag door genieten van een gedekte tafel, in gezelschap van andere ouders en kinderen van de groep, te beginnen met een uitgebreid ontbijt met volop heerlijkheden, een laat ontbijt voor de langslapers, een lunch waar de kinderen van dromen met volop friet, pasta's en pizza's maar ook verantwoorde warme en koude gerechten. En 's avonds heerlijk buiten genieten van een 4-gangen diner van overdadige buffetten of lekker aanschuiven in een van de à la carte restaurants. Na het diner even bij- en napraten met de andere alleenstaande ouders, terwijl de kinderen hun eigen eten regelen of al onderweg zijn naar de kinderdisco, waarna de avondshow volgt. Ooit met je kinderen in de disco gestaan? In een van de vele all inclusive resorts kun je heerlijk dansen met je kinderen bij de live muziek aan de buitenbar of in de (openlucht) disco. Mijn kinderen vonden het top!

En overdag? Je trekt de deur van je kamer achter je dicht en bij thuiskomst zijn de bedden weer opgemaakt, vaak met een persoonijke 'touch' van het kamermeisje en is je badkamer schoon en weer voorzien van heerlijke schone handdoeken. Begin de dag met een goed ontbijt en geniet van een heerlijke kop cappucino of koffie op een van de gratis ligbedden bij het zwembad, of aan het strand terwijl je kinderen zich met elkaar en hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes vermaken. Voor de hele kleintjes is er vaak een mini-club en voor alle kinderen en de groep is er een animatieteam en 24/7 reisleiding. Dat maakt het geheel wel heel erg comfortabel, want dan heb je ook even heerlijk de tijd voor jezelf terwijl je kinderen zich opperbest vermaken.

Wil je meer beleven dan het genieten van zon, zee en strand? Er zijn op elke bestemming volop mogelijkheden voor excursies of uitstapjes naar het centrum van het dorp of de stad of om even te genieten op een lokale markt. De reisleiding kan je er alles over vertellen. Dus pak je koffer in en ga ook mee om all inclusive te genieten.

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen