NieuwsEenoudervakantiegids.nl in actie voor Oekraine

Boek nú, betaal later

Eenoudervakantiegids.nl in actie voor Oekraine

Eenoudervakantiegids.nl in actie voor Oekraine
17 mrt. 2022

Eenoudervakantiegids.nl in actie voor Oekraine

Het zal je maar overkomen dat je plotseling voor de oorlog in jouw land moet vluchten en niet weet waar je terecht komt. Met het hoognodige vertrek je, je laat huis en haard achter en soms ook je man, je familie en je vrienden op weg naar een onbekende bestemming. 

In het Corendon hotel in Badhoevedorp vinden 375 vluchtelingen een tijdelijk thuis. Hier zijn ze veilig, hebben ze een goed onderdak en drie maaltijden per dag. Maar toch is dat nog niet voldoende! Het team van Eenoudervakantiegids.nl gaat zich inzetten om deze mensen te ondersteunen met wat er nog meer nodig is. 
Maar we kunnen niet alles alleen. Help jij mee? 

Wat is er nodig?
·      Verzorgingsproducten (b.v. deodorant, shampoo, zeep, tandenborstel, tandpasta, maandverband, tampons en paracetamol)
·      Kleding (schoon en van goede kwaliteit voor mannen, vrouwen en kinderen vanaf 3 jaar). Ook zomerkleding is alvast welkom.
·      Houdbare etenswaren (b.v. oploskoffie, thee, limonade, cup a soup, instant noodles, crackers, koek en snoep) Koken kan men niet, maar er is wel warm en koud water. 

Je kunt op 2 manieren helpen:
1.    Spullen kunnen afgegeven worden op ons kantoor, tijdens de kantooruren (08.30 – 17.30 uur)  
2.    Maak je bijdrage over op NL 95 RABO 0304295590 t.n.v. All About Singles BV onder vermelding van Oekraïne en wij kopen in overleg met Corendon de producten die nodig zijn.

De tijd dringt, want vrijdag 25 maart a.s. brengen wij alles naar Corendon in Badhoevedorp, dus kom zo snel mogelijk naar ons kantoor of maak je bijdrage aan ons over. 

Wat doen wij?
·      Van elke boeking t/m 25 maart houden wij € 10 apart voor dit doel.
·      Van alle donaties kopen wij verzorgingsproducten en etenswaren die nog ontbreken.
·      Ons team sorteert alle ontvangen producten en brengt ze uiterlijk 25 maart a.s. naar Badhoevedorp.

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen