NieuwsEenoudervakantie Italie Pacengo

Boek nú, betaal later

Eenoudervakantie Italie Pacengo

Eenoudervakantie Italie Pacengo
29 mei 2011

Eenoudervakantie Italie Pacengo

De Eenoudervakantie naar Pacengo in Italie brengt jou en je kinderen naar Eurocamping di Lazise, perfect gelegen aan de oevers van het Gardameer, het grootste en beroemdste meer van Italie.

Op Eurocamping di Lazise, met zwembad, staat een volledig ingericht tent voor jullie klaar. De ligging, direct aan het Gardameer en in een adembenemende omgeving met bergtoppen die hoog boven het meer uitsteken, maakt deze eenoudervakantie tot een gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de vele watersportmogelijkheden, de natuur en voor wie wil de gezelligheid en cultuur van de plaatsen Verona en Milaan.

Pacengo is het meest geschikt voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar. Terwijl je de jongere kinderen toevertrouwt aan het enthousiaste Sun en Fun team om van alles te doen wat kinderen maar leuk vinden, van pannenkoeken bakken tot piratenspel, heb jij de tijd aan jezelf voor het lezen van een boek, een praatje met de andere eenouders, een excursie of een van de watersporten. Maar natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om samen met je kinderen activiteiten te doen, zoals een dagtocht naar Gardaland of banaanvaren over het Gardameer.

Heb je kinderen die ouder zijn dan 13 jaar? ook voor actieve 13+ers is het Gardameer een uitstekende vakantiebestemming. Kanoën, banaanvaren, diverse excursies en een bezoek aan Gardaland, hier is voldoende te doen!

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen