NieuwsWintersport met een leuke groep eenouders is zóveel leuker!

Boek nú, betaal later

Wintersport met een leuke groep eenouders is zóveel leuker!

Wintersport met een leuke groep eenouders is zóveel leuker!
2 sep. 2017

Wintersport met een leuke groep eenouders is zóveel leuker!

De wintersport komt in zicht, nu het zomerseizoen officieel voorbij is. Dus tijd om ons bij Eenoudervakantiegids weer te richten op de meest fantastische wintersportreizen voor eenoudergezinnen.

De eerste wintersport vakanties voor eenoudergezinnen naar Tsjechië en Zweden staat online. De komende weken volgen er nog meer heerlijke eenouder wintersportvakanties naar Oostenrijk, Duitsland en Italië.

Ga ook mee om heerlijk te skiën of te snowboarden met andere eenoudergezinnen tijdens een actieve en toch ontspannen wintersportvakantie, terwijl je kinderen volop plezier maken met andere kinderen uit de groep. De reisleiding zal tijdens de ski- of snowboardlessen de kinderen opvangen en met ze lunchen, hiervoor geef je een klein zakcentje mee. Zo heb jij lekker de tijd om met de andere ouders mooie tochten te maken en te genieten van al het moois wat wintersport te bieden heeft.

Na afloop van de wintersportdag, wanneer jij met andere ouders geniet van de après-ski, zorgt de begeleiding dat de kinderen vermaakt worden met leuke activiteiten. Deze reisbegeleiding is 24 uur per dag aanwezig bij de groep en helpt je met het huren van skimaterialen, vastleggen van skilessen of het verlengen/omzetten van je skipas.

Alles mag en niets moet. Fijn om op een wintersport vakantie even helemaal ontzorgd te zijn, lekker kunnen doen wat jou ontspant, terwijl ook je kinderen volop genieten.

Gaan jullie mee in de kerstvakantie of liever in het voorjaar?

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen