NieuwsPeuterweken voor alleenstaande ouders

Boek nú, betaal later

Peuterweken voor alleenstaande ouders

Peuterweken voor alleenstaande ouders
31 mei 2016

Peuterweken voor alleenstaande ouders

Na een lange donkere winter snakt iedereen weer naar de zon en een heerlijke zomervakantie. Gelukkig komen er elk jaar meer gezellige, leuke en bijzondere vakanties bij op Eenoudervakantiegids.nl.

Elk jaar krijgen wij veel vragen van alleenstaande ouders met jonge kinderen, wat voor hen de meest ideale eenoudervakantie is. Het leek ons goed om hier eens wat meer aandacht aan te geven, want als je net een alleenstaande ouder bent geworden dan valt het nog niet zo mee om de moed bij elkaar te rapen en met je kind of kinderen op vakantie te gaan. De ervaring leert dat het juist dan nog prettiger is om de zekerheid te hebben van de voordelen van een eenoudervakantie, zoals reisleiding ter plaatse, animatie voor de (jonge) kinderen en het prettige gezelschap van andere eenouders, terwijl je toch je eigen privacy hebt.

Er zijn hele leuke vakanties naar landen in Europa en daarbuiten, in een compleet ingerichte tent (huurtent), een mobile home, appartement, hotel of op een landgoed. Luxe of meer basic. Met je eigen auto, met de bus of vliegen. Voor een ruime of een kleine portemonnaie.

Alles kan, maar waar ga je heen met de allerkleinste kinderen? Ons advies? Blijf in Nederland of Belgie! Dan ben je snel op je vakantie bestemming, met je eigen auto of met het openbaar vervoer. Je spreekt de taal en voelt je al snel thuis. Geen lange bus- of autoritten, maar lekker snel op je vakantiebestemming. De ervaring van veel alleenstaande ouders heeft ons geleerd, dat deze vakanties altijd een succes zijn! Maar....kies waar je jezelf het prettigste bij voelt, want het is ook jouw vakantie als ouder na een lang zwaar jaar van hard werken. Dus kies ook wat bij jou past. En het goede nieuws is....elk jaar zijn er ook weer peuterweken, voorafgaand aan de schoolvakanties. Dan is het goedkoper, rustiger en toch weet je je verzekerd van gezellige ouders die ook met hun jonge kinderen op vakantie gaan. Het overwegen waard!

Wij wensen je alvast een geweldige zomervakantie!

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen