NieuwsOp wintersport in de voorjaarsvakantie?!

Boek nú, betaal later

Op wintersport in de voorjaarsvakantie?!

Op wintersport in de voorjaarsvakantie?!
28 dec. 2016

Op wintersport in de voorjaarsvakantie?!

Ben je op zoek naar een gezellige wintersport vakantie in de voorjaarsvakantie? Haast je dan wel, want er zijn nu al veel eenoudervakanties volgeboekt. We helpen je graag door de beschikbare vakanties even voor je op een rijtje te zetten.

Eenoudervakantie Wintersport Tsjechie
Op 17 en op 24 februari kun je nog mee op wintersport vakantie naar Tsjechie. Beide vertrekdata hebben ook vertrekgarantie en 24 februari is zelfs al bijna volgeboekt. Dit betekent dat we na ontvangst van je boeking direct een kamer voor jullie gaan aanvragen, dus boek snel als je dan vakantie hebt en ook mee wilt. Deze vakantie naar Spindleruv Mlyn is sneeuwzeker en betaalbaar. We verblijven in een 3* hotel met wellness en spa! Dat wordt genieten. En je kunt trouwens ook opstappen in België!

Eenoudervakantie Wintersport Zwitserland
Op 24 februari kun je nog mee naar Haute Nendaz in Zwitserland. Deze vakantie heeft vertrekgarantie dus je weet je verzekerd van een leuke groep alleenstaande ouders en kinderen. Bij deze vakantie is de 6-daagse skipas inclusief, het 3* hotel heeft een Nederlandse eigenaar en ligt op loopafstand van de pistes. We verblijven er op basis van halfpension. Ook voor deze vakantie kun je opstappen in België!

Eenoudervakantie Wintersport Italie
Op 17 en 24 februari (met vertrekgarantie) is er nog plaats op deze vakantie naar Andalo in de Italiaanse Dolomieten. Dit gebied is sneeuwzeker en hier kun je genieten van de Italiaanse gastvrijheid en een gezellige groep alleenstaande ouders. We verblijven in een 3* hotel op basis van halfpension. Ook voor deze reis opstappen in België mogelijk.

Eenouder wintervakantie Zweden
Wil je met je kinderen eens een avontuurlijke winter(sport)vakantie beleven? Ga dan op 19 of 26 februari (met vertrekgarantie) mee naar Gustavsfors in Zweden. We verblijven hier met elkaar in een 3* pension op basis van volpension! Met een beetje geluk ga je het wonder van het Noorderlicht ervaren, maar zeker is dat we met elkaar gaan genieten van een prachtige huskytour, we gaan elanden spotten en natuurlijk ook skiën. Een ware belevenis voor jou en je kinderen.

Eenoudervakantie Wintersport Duitsland
Alleen op 27 februari is er nog plaats op deze eenouder wintersportvakantie naar Altastenberg in Duitsland. Je kunt er lekker met je eigen auto naar toe en hoeft niet te lang te reizen. Je verblijft in een 4* hotel op basis van halfpension. Deze reis is het meest geschikt voor de beginnen skiërs en overzichtelijk omdat het een klein skigebied is. Ideaal voor kleinere kinderen! Op dit moment heeft deze vakantie nog geen vertrekgarantie, maar check de actuele status even bij de reis op de pagina 'data & prijzen'.

Welke van deze wintersport vakanties je ook kiest, je weet je verzekerd van 24/7 reisleiding, een leuke groep ouders en kinderen en een toffe vakantie. Boek snel als je nog mee wilt!

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen