NieuwsEenoudervakantiegids.nl komt met label 'Veilig op vakantie'

Boek nú, betaal later

Eenoudervakantiegids.nl komt met label 'Veilig op vakantie'

Eenoudervakantiegids.nl komt met label 'Veilig op vakantie'
31 mei 2020

Eenoudervakantiegids.nl komt met label 'Veilig op vakantie'

Er is nog volop onduidelijkheid over onze alleenstaande ouder vakanties naar het buitenland. Waar mogen we deze zomer naartoe? Alle eenoudervakanties in Nederland voldoen aan de strikte RIVM voorwaarden, dus die kun je nu al met een gerust hart boeken.

We zijn in veel landen al welkom, maar pas de komende weken beslist het kabinet welke Europese landen voor ons als 'coronaproof' worden aangemerkt, zodat je weet waar je veilig op vakantie kunt. Voor onze vakanties naar Belgie, Frankrijk, Griekenland, Italie, Kroatie, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, Turkije en Zweden is het nog heel even afwachten wat het kabinet hierover beslist.

Om je te helpen de eenoudervakantie te kiezen die bij jullie past én die 'coronaproof' is, hebben wij het label 'Veilig op vakantie' aan onze eenoudervakanties toegevoegd. Dat betekent dat het vakantieland, het vervoer én de accommodatie voldoen aan de RIVM voorwaarden.

Nu het kabinet nog moet beslissen, zie je dit label 'Veilig op vakantie' alleen nog bij de vakanties in Nederland staan. Maar na het besluit van het kabinet zullen wij alle eenoudervakanties die veilig zijn, voorzien van dit label.

Neem regelmatig een kijkje op Eenoudervakantiegids.nl. Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze eenudervakanties met het label 'Veilig op vakantie'? Schrijf je hier dan in voor onze nieuwsbrief.

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen