NieuwsEenoudervakantie naar Viareggio in Italie

Boek nú, betaal later

Eenoudervakantie naar Viareggio in Italie

Eenoudervakantie naar Viareggio in Italie
4 jan. 2013
Rubriek(en):

Eenoudervakantie naar Viareggio in Italie

Zou je graag eens met je kinderen naar Italie gaan op vakantie? Als alleenstaande ouder is het misschien een hele onderneming, maar niet als je met een eenoudervakantie meegaat! Deze bijzondere vakantie naar Viareggio in Italie is echt een aanrader.

Op de camping in Viareggio staat je volledig ingerichte en compleet uitgeruste tent voor je klaar. De reis is inclusief busvervoer, zoals veel eenoudervakanties, dus ook daar hoef je je geen zorgen over te maken. En op de camping ben je omringd door leuke andere alleenstaande ouders met hun kinderen.

Viareggio is een bruisende badplaats en heb je even geen zin in zon, zee en strand dan bezoek je eenvoudig de prachtige steden Florence, Pisa en Lucca! Vanuit Camping Viareggio loop of fiets je in een mum van tijd naar het brede zandstrand. Het is hier genieten voor jong en oud!

Ga je lekker zonnen of doe je mee met het beachvolleybal tournooi? Het speciale animatieteam organiseert de leukste activiteiten; van zandkastelen bouwen voor de jonge kids tot een stapavond voor de oudere jeugd en een wijn- of olijfproeverij voor de ouders! Ouders en kinderen hebben vakatnie en kunnen doen ze leuk vinden.

Ga je mee op excursie naar Florence of Pisa/Lucca? Onze begeleider laat je graag de leuke plekjes van de mooiste steden zien. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat de kinderen die niet meegaan op excursie de hele dag vermaakt worden door ons animatieteam. Beter kun je het je toch niet wensen?

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen