NieuwsEenoudervakantie in Alphen: je staat er niet alleen voor

Boek nú, betaal later

Eenoudervakantie in Alphen: je staat er niet alleen voor

Eenoudervakantie in Alphen: je staat er niet alleen voor
30 dec. 2022

Eenoudervakantie in Alphen: je staat er niet alleen voor

Camping ’t Zand is een echte topper voor een kampeervakantie met alleenstaande ouders in een natuurlijke omgeving, vlakbij Safaripark Beekse Bergen en de Efteling.

Huur een safaritent (die zijn altijd razendsnel uitverkocht), een tentlodgetentplaats of caravanplek en installeer je op het eenouderveld. Voor de kinderen zijn er veel leeftijdsgenootjes om mee te spelen, van de allerkleinsten tot aan ongeveer groep 8. 

Op het veld staat een gezamenlijke eenoudertent om spelletjes te spelen, er zijn koffie- en theefaciliteiten en een koelkastje. De ouders zitten er ’s avonds als de kinderen op bed liggen. Zo’n ontmoetingspunt voor de alleenstaande ouders helpt je een gezellige vakantie te hebben waar je nergens alleen voor staat. 

Vanaf het eenouderveld loop je zo naar het zwemmeer en het kindvriendelijke privéstrand met ligweides. Of je gaat gezellig naar het meeleeftheater met Tante Suiker, Bella Blaas of een van de andere vriendjes van de camping.

Trek er op uit met de kids of blijf gezellig op de camping, alles is mogelijk waar jij en jouw kinderen behoefte aan hebben.
Ook niet onbelangrijk: er is een broodjesservice met bezorging aan je ‘deur’. 

“Er is veel verzorgd en als eenouder word je echt in de watten gelegd”, aldus een eerdere campinggast. “Dit geeft de ouders ook weer een fijn gevoel!”

Boek wel tijdig om teleurstelling te voorkomen, want deze eenouderbestemming is ieder jaar weer snel volgeboekt!

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen