NieuwsEenouder wintersportreizen volop geboekt!

Boek nú, betaal later

Eenouder wintersportreizen volop geboekt!

Eenouder wintersportreizen volop geboekt!
12 okt. 2018

Eenouder wintersportreizen volop geboekt!

Wintersportreizen voor alleenstaande ouders? Skiën, snowboarden, spelletjes spelen, rodelen, sleetje rijden? Bezorg jezelf, de kids en je reisgenoten een grote glimlach en ga mee! Geniet van een welverdiende wintersport waar je, samen met de kids en andere eenoudergezinnen, ontzettend veel plezier gaat beleven. En dat ook nog eens tegen betaalbare prijzen. Bekijk ons ruime aanbod! 

Skireis met de kids
Door onze jarenlange ervaring, feedback van eerdere reizigers en expertise bieden wij voor jou en de kinderen de perfecte skireizen. Er zijn voldoende pistes voor ieder niveau, speciale oefenpistes voor de kids en de reisleiding spreekt Nederlands. Wel zo fijn en ze gaan ook nog eens gezellig mee skiën. Daarnaast worden er super veel leuke activiteiten georganiseerd. Nieuwe vriendjes en vriendinnetjes hebben ze zo gemaakt. En de ouders misschien ook wel ????

Eenoudervakantie
Aan onze eenoudervakantie kunnen alleen single ouders en hun kinderen deelnemen. Je bent als alleenstaande ouder dus in goed gezelschap. Speciaal voor de kids wordt er voldoende georganiseerd, zodat je er niet alleen voor staat. Lekker even wat tijd voor jezelf met gezellige reisgenootjes die in dezelfde situatie verkeren. Dat is toch heerlijk! Onbezorgd genieten.

Wintersport naar Oostenrijk
Voor de alleenstaande ouders bieden we onder andere een gave wintersport naar Oostenrijk. En dat tegen een voordelig tarief. Een waar feestje voor jong en oud. Gezellig een avond rodelen van de stoere rodelbaan, lekker skiën, snowboarden of leuke spelletjes met de andere kids en ouders? Alles is mogelijk. Ook als jij of jouw kind(eren) nog geen ervaring hebben is dat geen probleem. Je zal versteld zijn hoe snel de kinderen het leren. Ze skiën of boarden je zo voorbij!

Bekijk hier het volledige aanbod eenoudervakanties

Wacht niet te lang met boeken, onze eenoudervakanties zijn snel volgeboekt! Heb je nog vragen? Neem vrijblijvend even contact met ons op.

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen