NieuwsBeleef de zomer in Zeeland

Boek nú, betaal later

Beleef de zomer in Zeeland

Beleef de zomer in Zeeland
24 apr. 2024

Beleef de zomer in Zeeland

Met je kinderen volop genieten van een zomervakantie in Nederland? Met deze eenoudervakantie in Zeeland kan dat! Voor een heerlijke zomervakantie met zon, zee en strand hoef je niet ver te zoeken. Geniet van al het mooie dat Zeeland te bieden heeft.

Je vebrlijft in een luxe vakantiehuis. En daar houdt het vakantiegevoel niet op. Met een kwartiertje lopen kom je uit op twee strandjes. Op deze stranden kunnen de kinderen zich helemaal uitleven. Voor de een is dat krabbetjes vangen, voor de ander is dat lekker zwemmen in de zee en voor de avonturiers kunnen ze zelfs surfen. Ontdek samen de Zeeuwse historie en ga op bezoek bij Neeltje Jans. Wie weet spotten jullie wel zeehondjes! Mochten dit nog niet genoeg opties zijn, dan bevinden er zich ook waterspeeltuinen in de buurt. Dat wordt toch een super zomervakantie!

Met dagen die druk gevuld zijn met de leukste activiteiten, is het natuurlijk fijn om in het vakantiehuis even uit te rusten. Het vakantiehuis De Stelhoeve bevindt zich dan ook op een kleinschalig en rustig vakantiepark. De perfecte combinatie van actieve dagen en je even terugtrekken op dit heerlijke vakantiepark. Uigerust en wel kan een nieuwe dag weer beginnen. Dat start natuurlijk met een onbtijt in het zonnetje. Ga daarna lekker met zijn alle naar een grasveld of juist lekker naar het strand en sluit de dag af met een heerlijke barbeque in de avond. Er is ook tijd voor de ouders om iets met zijn alle te doen, terwijl de kids lekker bezig zijn onder begeleiding van de reisleider. Zo kunnen de ouders bijvoorbeeld genieten van een heerlijke oesterproeverij. Genoeg te doen dus!

Klinkt dit als muziek in de oren voor jullie? Boek nu snel jouw zomervakantie in Zeeland en mis dit niet!

 

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen