In de mediaAls alleenstaande ouder op vakantie?

Boek nú, betaal later

Als alleenstaande ouder op vakantie?

Als alleenstaande ouder op vakantie?
29 mei 2017

Als alleenstaande ouder op vakantie?

Als alleenstaande moeder* op vakantie? Boek een éénoudervakantie!

De zomer is het ideale moment om er eens gezellig met elkaar tussenuit te gaan. De kinderen zijn vrij van school, het is lekkerder weer en dus tijd om de koffers te pakken. Hoewel het je waarschijnlijk heerlijk lijkt, kan je er als alleenstaande moeder toch soms een beetje tegenop zien. Je hebt geen partner om samen mee op te trekken en hoe doe je dat in je eentje met de kinderen? De kans is groot dat je thuis een soepele routine hebt ontwikkeld en je prima redt alleen, maar op vakantie is dat toch anders. Begrijpelijk en je bent niet de enige!

Eenoudervakanties
Er zijn veel alleenstaande ouders die heel graag met hun kinderen op vakantie gaan, maar dit het liefste niet helemaal alleen doen. Gelukkig is hier een hele goede en leuke oplossing voor, namelijk de eenoudervakanties van Eenoudervakantiegids.nl. Bij alleenstaande ouder vakanties draait namelijk alles om het genieten met elkaar als gezin, maar dan in het gezelschap van andere eenoudergezinnen. Zo hebben de kinderen altijd genoeg vriendjes en vriendinnetjes om mee spelen en kan jij optrekken met de andere ouders.

Meteen een band
Er is een zeer groot aanbod aan vakanties en bestemmingen. Zo kies je dus gewoon een bestemming en invulling die jullie leuk vinden en worden daar vergezeld door andere eenoudergezinnen. Denk bijvoorbeeld aan een strandvakantie op Kreta, een rondreis door Noorwegen of een stralende zonvakantie op Curaçao. Je hebt meteen een aantal dingen gemeen met de andere ouders in je groep, jullie zijn namelijk allemaal eenoudergezinnen en jullie hebben allemaal voor een zeer specifieke manier van genieten gekozen. Dat bindt en zorgt direct voor een warme en fijne groep.

Genoeg te doen!
Jullie worden natuurlijk niet zomaar in het diepe gegooid. Er is 24/7 reisbegeleiding aanwezig en die kan jullie dan ook bijstaan bij vragen en problemen. Verder is de reisbegeleiding er natuurlijk vooral voor een stukje gezelligheid en groepsgevoel. Zo worden er regelmatig excursies georganiseerd waar je aan mee kunt doen, maar niks moet. Ook de mate waarin jij met andere ouders optrekt is helemaal aan jou. Elke avond een borrel met die leuke moeder van het vriendje van jouw kinderen? Gezellig! Maar ook als je je liever even alleen terugtrekt is het geen probleem. Het is tenslotte vakantie en dat moet voor iedereen ontspannen zijn.

Iets voor jou?
Ben jij een alleenstaande moeder (of vader!!) en lijkt het je wel wat om op deze manier vakantie te vieren? Laat je lekker inspireren door de vakanties van Eenoudervakantiegids.nl.

*: Noot van de redactie:

Dit geldt natuurlijk ook voor de vaders.

Bron:

Damespraatjes.nl

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen